A Klubról

Károli Klub logóA Klub célja a közösségépítés, egyéniségek kibontakozásának segítése, teret adni a közös munkához, a tudományos, kulturális és közösségi együttműködésekhez. A párbeszéd megtartása érdekében született meg a Károli Klub Bán Teodóra Közkapcsolati és Kommunikációs Főigazgató kezdeményezésére.

Az Ódry Színpad minden héten kedden és szerdán a hallgatók rendelkezésére áll, ahol állandó és alkalmi programok kerülnek megrendezésre. A KREaktív tehetségkereső verseny sikere bebizonyította, hogy számos tehetséges és ambiciózus hallgató tanul egyetemünkön.

A Klub eseményei nyilvánosak, a programokat az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és a karok Hallgatói Önkormányzatai szervezik a hallgatói igények alapján.

A Károli Klub állandó havi programjai:

  1. Károli Filmklub
    A Károli Filmklub célja a közösségépítés a filmek iránt érdeklődő hallgatók körében. Az alkalmak során a Nemzeti Filmintézet archív filmjeinek vetítését követően a hallgatóknak lehetőségük lesz megvitatni a látottakat a moderátor által vezetett beszélgetés során, meghívott vendégekkel.

  2. Karrierutak beszélgetéssorozat a Károli Alumni hallgatóival, valamint egyéb szakemberekkel
    Havonta egyszer kerül megrendezésre a Karrierutak beszélgetéssorozat, amely során korábbi károlis hallgatók mutatják be, hogyan sikerült kamatoztatniuk az egyetemen szerzett diplomájukat, illetve a Károli képzéseihez kapcsolódó szakemberek mesélnek karrierjükről.

  3. Perjáték előadások // Károlis előadások
    Az ELTE ÁJK Perjátszó Kör nevű, perek eljátszására szakosodott színjátszó társulat előadásai. // A Károli hallgatóinak színi előadásai.

 

>>Vissza a Károli Klub főoldálra