Tudományos publikációkat támogat a Károli Kiválósági Alap

Prof. Dr. Trócsányi László rektor a 2022. június 15-én kelt 14/2022. (VI.15.)/R számú Rektori utasítás értelmében létrehozta a Károli Kiválósági Alapot.

 Az Alap célja az egyetemmel határozott vagy határozatlan idejű foglalkoztatási jogviszonyban álló oktatók, kutatók, tanárok, valamint nappali vagy levelező képzésben részt vevő hallgatók díjazása, amennyiben a díjazás iránti igény benyújtásának évében D1, Q1 vagy Q2 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció szerzőségével rendelkeznek. A D1, Q1 és Q2 presztízs meghatározása a Scopus és/vagy a Web of Sciense adatbázisa alapján történik.

A díjazás mértéke:
1. D1 és Q1 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció esetében bruttó 800.000 Ft/publikáció,
2. Q2 presztízsű folyóiratban megjelent vagy közlésre elfogadott tudományos publikáció esetében bruttó 500.000 Ft/publikáció.

A publikációra vonatkozó további feltételekről, illetve a díjazási igény benyújtásának módjáról, határidejéről a vonatkozó Rektori utasításban ide kattintva olvashatnak.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép