Japán delegáció érkezett a Hyogo Egyetemről

2023. május 22-én Dr. Yuanyuan Gong, Ph.D. és Prof. Carmen Tamas látogattak egyetemünkre a Hyogo Egyetemről. A látogatás célja a két intézmény közötti tudományos kapcsolatok és a hallgatói, oktatói mobilitások előmozdítása volt.

A Hyogo Egyetem több mint 6.500 hallgatójával a legnagyobb állami egyetem a japán Hyogo-prefektúrában. Az egyetem hat fakultással, számos alapképzési programmal (közgazdaságtan és menedzsment, társadalmi információ tudomány, mérnöki tudományok, humán tudományok és környezetvédelem, ápolási tudományok), nyolc független posztgraduális iskolával és négy laboratóriummal rendelkezik. Összesen több mint 60 alap-, mester- és doktori programot kínál az intézmény, amely lehetővé teszi, hogy a cserelehetőségek széles skálája is biztosított legyen a különböző képzési programokban.

csoportkép

A japán delegáció tagjait Dr. Szalai Gábor, a nemzetközi kapcsolatok igazgatója, Dr. habil. Kovács Róbert, a Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar dékánhelyettese és Dr. Simay Attila, a Gazdaság- és Vezetéstudományi Intézet egyetemi docense, valamint Dr. Lázár Marianna, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, Keleti Nyelvek és Kultúrák Intézetének egyetemi adjunktusa fogadták.

csoportkép a japán delegációról