Megalakult a Károli Klub

Február 13-án megalakult az egyetem hallgatói közösségének legátfogóbb bázisa, a Károli Klub. Az intézmény öt karának hallgatói a klub megalapításával új teret kapnak programjaik és találkozásaik megvalósításához, a tudományos, kulturális és közösségformáló események szervezéséhez, melyhez a jövőben az Ódry Színpad nyújt otthont.

A Károli Klub nyitóeseményén Bán Teodóra közkapcsolati és kommunikációs főigazgató és Szalai Benedek EHÖK elnök kötetlen formában beszélgetett az egyetem hallgatóival a klub céljairól, programjairól. Az eseményen Majercsik Lili, a KREaktív tehetségkereső verseny győztese énekelt, a rendezvényt pedig a Károli Junior Akadémia szervezésében egy fergeteges táncház zárta.

Az első KREaktív tehetségkereső verseny nagysikerű rendezvénye volt az első olyan program az Ódry Színpadán, amely a Károli Közösségi Napok keretében széles körben összehozta egyetemünk hallgatóit. Az összegyetemi kapcsolatok erősítésére szolgáló Károli Klub ezentúl alkalmi és állandó programokkal várja az érdeklődőket, a havonta jelentkező Károli Filmklub mellett az egyetem alumni hallgatói is visszalátogatnak az egyetemre, hogy a Karrierutak elnevezésű beszélgetéssorozat keretében meséljenek szakmai tapasztalataikról.

A Károli Klub február 21-én Szerelem és színpad címmel várja a hallgatókat egy olyan színpadi produkcióval, ahol a résztvevők egy este alatt a könnyűzene, a népzene és a klasszikus zene világában mélyedhetnek el, s egyúttal színházi élményben is részesülhetnek. Az est fellépői között károlis hallgatók és meghívott előadók egyaránt szerepelnek.

A Károli Filmklub első előadására február 27-én kerül sor, melynek keretében a Blokád című magyar filmet tekinthetik meg a résztvevők. Az est meghívott vendége Tősér Ádám rendező, akivel a filmvetítés után beszélgethetnek is a hallgatók.

A Károli Klub programjairól bővebb információ a klub oldalán érhető el: https://portal.kre.hu/index.php/karoli-klub

A klub Facebook-oldala: https://www.facebook.com/karoliklub

A klub Instagram-oldala: https://www.instagram.com/karoliklub/

Károli Klub est képei Károli Klub est képeiKároli Klub est képeiKároli Klub est képei Károli Klub est képeiKároli Klub est képei

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép