Megalakult a Károli Klub

Február 13-án megalakult az egyetem hallgatói közösségének legátfogóbb bázisa, a Károli Klub. Az intézmény öt karának hallgatói a klub megalapításával új teret kapnak programjaik és találkozásaik megvalósításához, a tudományos, kulturális és közösségformáló események szervezéséhez, melyhez a jövőben az Ódry Színpad nyújt otthont.

A Károli Klub nyitóeseményén Bán Teodóra közkapcsolati és kommunikációs főigazgató és Szalai Benedek EHÖK elnök kötetlen formában beszélgetett az egyetem hallgatóival a klub céljairól, programjairól. Az eseményen Majercsik Lili, a KREaktív tehetségkereső verseny győztese énekelt, a rendezvényt pedig a Károli Junior Akadémia szervezésében egy fergeteges táncház zárta.

Az első KREaktív tehetségkereső verseny nagysikerű rendezvénye volt az első olyan program az Ódry Színpadán, amely a Károli Közösségi Napok keretében széles körben összehozta egyetemünk hallgatóit. Az összegyetemi kapcsolatok erősítésére szolgáló Károli Klub ezentúl alkalmi és állandó programokkal várja az érdeklődőket, a havonta jelentkező Károli Filmklub mellett az egyetem alumni hallgatói is visszalátogatnak az egyetemre, hogy a Karrierutak elnevezésű beszélgetéssorozat keretében meséljenek szakmai tapasztalataikról.

A Károli Klub február 21-én Szerelem és színpad címmel várja a hallgatókat egy olyan színpadi produkcióval, ahol a résztvevők egy este alatt a könnyűzene, a népzene és a klasszikus zene világában mélyedhetnek el, s egyúttal színházi élményben is részesülhetnek. Az est fellépői között károlis hallgatók és meghívott előadók egyaránt szerepelnek.

A Károli Filmklub első előadására február 27-én kerül sor, melynek keretében a Blokád című magyar filmet tekinthetik meg a résztvevők. Az est meghívott vendége Tősér Ádám rendező, akivel a filmvetítés után beszélgethetnek is a hallgatók.

A Károli Klub programjairól bővebb információ a klub oldalán érhető el: https://portal.kre.hu/index.php/karoli-klub

A klub Facebook-oldala: https://www.facebook.com/karoliklub

A klub Instagram-oldala: https://www.instagram.com/karoliklub/

Károli Klub est képei Károli Klub est képeiKároli Klub est képeiKároli Klub est képei Károli Klub est képeiKároli Klub est képei