Mi a siker titka? Balogh Levente üzletember volt a Károli Klub vendége

Út a sikerhez: az álmoktól a valóságig címmel tartott előadást Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa a Károli Klub résztvevőinek az Ódry Színpadon március 13-án.

A Karrierutak elnevezésű programsorozat első rendezvényén Balogh Levente karrierjének kezdetéről, családi vállalkozásáról, a Szentkirályi brand megalapításáról mesélt, véleménye szerint a szakmaiság és hitelesség elsődleges szempont az üzleti életben. A sikeres vállalkozás célja ugyanis az értékteremtés, mely minden esetben a hitelességen alapszik.

Az előadás során a menedzser és vállalkozó típusú emberek különbözőségeiről és a példamutatásról is szó esett. Balogh Levente vallja, hogy a példaképek nélkülözhetetlenek, ő maga is azért tart előadásokat, hogy inspiráljon másokat, jelen esetben most a fiatalokat, hallgatókat, akik hamarosan kilépnek a munkaerőpiacra. Fontosnak tartja, hogy a fiatalok sportoljanak, hiszen a sportolás olyan képességeket, plusz muníciót adhat az egyénnek, melyet az élet minden területén kamatoztathat. A jó vállalkozó mindig egyel több jó döntést hoz, mint rosszat – vallja az üzletember, aki előadása végén hallgatói kérdésekre is válaszolt.

Károli Klub Károli Klub Károli Klub

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép