Mi a siker titka? Balogh Levente üzletember volt a Károli Klub vendége

Út a sikerhez: az álmoktól a valóságig címmel tartott előadást Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa a Károli Klub résztvevőinek az Ódry Színpadon március 13-án.

A Karrierutak elnevezésű programsorozat első rendezvényén Balogh Levente karrierjének kezdetéről, családi vállalkozásáról, a Szentkirályi brand megalapításáról mesélt, véleménye szerint a szakmaiság és hitelesség elsődleges szempont az üzleti életben. A sikeres vállalkozás célja ugyanis az értékteremtés, mely minden esetben a hitelességen alapszik.

Az előadás során a menedzser és vállalkozó típusú emberek különbözőségeiről és a példamutatásról is szó esett. Balogh Levente vallja, hogy a példaképek nélkülözhetetlenek, ő maga is azért tart előadásokat, hogy inspiráljon másokat, jelen esetben most a fiatalokat, hallgatókat, akik hamarosan kilépnek a munkaerőpiacra. Fontosnak tartja, hogy a fiatalok sportoljanak, hiszen a sportolás olyan képességeket, plusz muníciót adhat az egyénnek, melyet az élet minden területén kamatoztathat. A jó vállalkozó mindig egyel több jó döntést hoz, mint rosszat – vallja az üzletember, aki előadása végén hallgatói kérdésekre is válaszolt.

Károli Klub Károli Klub Károli Klub