Június 15-ig lehet jelentkezni a Károli Junior Akadémia képzéseire

2024-ben már harmadszorra indulnak a Károli Junior Akadémia alapismereti képzései, évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendve.

A képzések célja, hogy támogassa a diákokat abban, hogy tudatos döntést hozhassanak továbbtanulásukkal kapcsolatban, hidat képezve a középiskola és az egyetem között. Célközönségünk elsősorban a továbbtanulás előtt álló fiatalság, ugyanakkor sokan felnőttként is élnek a Junior Akadémia által nyújtott lehetőségekkel.

A 2023-ban megvalósult alapismereti képzések között szerepeltek jogi, bölcsészet- és társadalomtudományi, idegennyelvi, pszichológiai, gazdasági, egészségügyi és szociális, valamint pedagógiai és teológiai alapismereteket nyújtó kurzusok. A résztvevők átlagéletkora 18 év volt.

A képzések átlagos értékelése kiemelkedően pozitív volt, a résztvevők elégedettségi szintje az előadásmódokkal, a szervezéssel és a kapott tudással kapcsolatban egyaránt magas pontszámot ért el. Az értékelések átlaga (5-ös skálán) a különböző kategóriákban 4,66 és 4,88 között mozgott, ami tükrözi a programok magas színvonalát és hatékonyságát.

A résztvevők különösen értékelték az új ismeretségek kialakításának lehetőségét, a szakmai bepillantást, amit a képzések nyújtottak, valamint a továbbtanulási döntéseiket támogató információkat. A képzésekről szóló visszajelzések alapján a Károli Junior Akadémia további fejlesztéseket tervez a programok tartalmában és szervezésében egyaránt, hogy még inkább megfeleljen a diákok és a munkaerőpiac jövőbeli igényeinek.

Egyetemünk elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a fiatalok magas szintű oktatásához és hozzásegítse őket ahhoz, hogy sikeres és tudatos karrierdöntéseket hozhassanak. Köszönjük minden résztvevőnek, oktatónak és szervezőnek, hogy hozzájárultak képzéseink sikerességéhez.

 

A 2024 szeptemberében induló alapismereti képzésekre az alábbi linken június 15-ig lehet jelentkezni: https://portal.kre.hu/junior-akademia/regisztracio/