Háromnapos konferencia keretében zárta 2023/2024. tanévét a KIDA

Idén is megrendezésre került a KIDA – Károli Interdiszciplináris Akadémia poszter-és portfólió konferencia május 21–23. között a Károlyi-Csekonics-palotában.

Az esemény nyitónapján a KIDA elsőéves hallgatói egy tudományos plakát segítségével vizualizálták és mutatták be azt a témát, melyet a megkezdett szakkollégiumi évükben kutattak. A konferencia második napján a tehetséggondozó program végzős hallgatói prezentálták interdiszciplináris kutatásaikat. A portfóliókészítés során a hallgatók különböző nézőpontokból, tudományterületeken átívelően, egymásra reflektálva készítették el dolgozataikat, melyeket egy-egy közös portfólióban mutattak be.

A harmadik és egyben zárónapon a legkiválóbb hallgatók kaptak lehetőséget arra, hogy megtartsák előadásaikat az egyetem vezetése, a vendégek, az oktatók és mentortanárok számára. A kutatások ismertetését követően Trócsányi László rektor és Bársony Márton, a Károli Interdiszciplináris Akadémia igazgatója ünnepélyes keretek között búcsúztatta a KIDA végzős évfolyamának hallgatóit.

KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép