Kedvezményes jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színház programjaira

Színházi előadások, koncertek, táncelőadások, könnyű- és komolyzenei fellépők, operagála, klasszikus balettek és operák, igazi műfaji sokszínűség jellemzi a Margitszigeti Szabadtéri Színház idei repertoárját. Egyetemünk hallgatói és munkavállalói idén is kedvezményesen válthatnak jegyet az előadásokra: hallgatóink 20% kedvezményt kapnak a jegyárból személyes vásárlás esetén a károlis diákigazolvány felmutatásával, munkavállalóink a KRE20 kuponkód bemondásával, online vásárlás esetén a KRE20 kuponkód használatával.

Néhány fellépő az idei programból:

A negyvenöt éves KARTHAGO zenekar 45 év dalait szólaltatja meg, az Anna and the Barbies zenekar tagjai kifejezetten a Margitszigetre álmodták meg nagy Szent Iván éjszakai showműsorukat, mellyel huszadik születésnapjukat ünneplik. Kökény Attila és Rakonczai Viktor is közös koncerttel lép színpadra. Nagyszabású táncos produkcióval is várják a közönséget Parádé címmel a Székesfehérvári Balett Színház és Boban Marković Orkestar előadásában. A Cotton Club Singers és a 100 Tagú Cigányzenekar pedig – teljes létszámban – 2024-ben is kizárólag a Margitszigeti Színházban lesz látható.

A színház új musicalbemutatója idén Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű darabja, az EVITA musical lesz a Győri Nemzeti Színház és a Margitszigeti Színház közös produkciójában. Egy vadonatúj operabemutatóval is készül a színház, Káel Csaba rendezésében mutatják be Rossini legkedveltebb művét, A sevillai borbélyt a Margitszigeti Színház és a Magyar Állami Operaház közös produkciójaként. A Mária főhadnagy operettet parádés szereposztásban, Homonnay Zsolt rendezésében látható, a Budapesti Operettszínház és Margitszigeti Színház közös előadásának különlegessége, hogy a színpadi játéktér kitágul, illeszkedve a helyszín fantasztikus adottságaihoz.

A programokról bővebben a színház oldalán, ide kattintva tájékozódhatnak.

Margitszigeti Szabadtéri Színház látkép

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép