Egy sikeres női karriertörténettel folytatódik a Károli Szabadegyetem

Harmadik évadát kezdi meg szeptember 18-án a Károli Szabadegyetem. Az ismeretterjesztő rendezvénysorozat meghívott vendége ezúttal Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója lesz, akivel az est házigazdája, Trócsányi László rektor beszélget.

A Károlyi-Csekonics-palotában 18 órakor kezdődő rendezvényen arra keressük a választ, hogy mitől sikeres egy nő és mi a nők szerepe a társadalomban? Miért olyan fontos a női szemlélet egy munkahelyen? Hogyan építheti fel magát egy nő az alapvetően férfiak által dominált üzleti világban?

Hegedüs Évát évek óta a legbefolyásosabb magyar nők közé választja a Forbes, az üzleti szférában 2024-ben is az első helyen szerepelt. Alapítása óta vezeti a Gránit Bankot.

A 18 órakor kezdődő pódiumbeszélgetést 17 órától ismét vezetett, történelmi séta előzi meg, melynek keretében az érdeklődők a Károlyi-Csekonics-palota gyönyörűen felújított belső tereit tekinthetik meg. A Károli Szabadegyetem rendezvényére a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi linken található jelentkezési felületen lehetséges: https://portal.kre.hu/szabadegyetem/regisztracio/

Hegedűs Éva

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép