Két új angol nyelvű LL.M. képzés indul egyetemünk Állam- és Jogtudományi Karán

A Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) büszkén jelenti be, hogy ősztől két új angol nyelvű LL.M. képzést indít: az LL.M. in Digital Economic Legal Expert és az LL.M. in Energy and Natural Resources Law programokat. Ezek az új képzések online formában is elérhetők lesznek a világ minden tájáról, lehetőséget biztosítva ezzel a globális hallgatóság számára, hogy csatlakozzon a KRE elismert oktatási közösségéhez.

LL.M. in Digital Economic Legal Expert - Ez a program különös hangsúlyt fektet az AI oktatására, felkészítve a hallgatókat a digitális gazdaság jogi kihívásainak kezelésére. Az oktatás során a diákok átfogó ismereteket szereznek a mesterséges intelligencia, a big data, valamint a digitális gazdaság jogi szabályozásáról, melyek a modern jogászi hivatás elengedhetetlen részei.

LLM képzés illusztráció

LL.M. in Energy and Natural Resources Law - Ez a képzés a fenntartható fejlődésre és a természeti erőforrásokkal való gazdálkodásra fókuszál. Az energiajog és a természeti erőforrások jogi szabályozása kiemelkedő szerepet kap a programban, amely a globális környezeti kihívások kezelésére készíti fel a hallgatókat. A képzés különlegessége, hogy a diákok mélyreható ismereteket szerezhetnek a fenntartható energiaforrások és a környezeti jog területén.

LLM képzés illusztráció 

A Károli mindkét új képzésében nemzetközileg elismert professzorok és gyakorló szakemberek oktatnak, akik jelentős szakmai és tudományos tapasztalattal rendelkeznek. Az oktatók nemzetközi hírneve és szakmai háttere garantálja a képzések magas színvonalát és relevanciáját a nemzetközi munkaerőpiacon. Minkét képzés 2+1 féléves, és nemzetközileg elismert szakjogászi, LL.M. végzettséget ad. Képzéseink jelentkezési határideje: 2024. augusztus 15.

Az új LL.M. képzések indulásával a Károli Gáspár Református Egyetem tovább erősíti elkötelezettségét az innovatív és fenntartható jogi oktatás iránt, biztosítva a hallgatók számára a legkorszerűbb tudást és a legjobb tanulási környezetet.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép