Elindult a nézői regisztráció az idei KREaktív döntőjére!

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén második alkalommal kerül megrendezésre egyetemünk összegyetemi tehetségkutató versenye, a KREaktív a Károli Közösségi Napok (tréninghét) nyitórendezvényeként.  A versenyre összesen 55 nevezés érkezett négy kategóriában: vers- és prózamondás, ének, hangszeres zene, tánc. Az előzsűrizést követően a döntőbe 31 produkció jutott tovább, melyeket a József Attila Színház színpadán mutathatnak be zsűri és nézőközönség előtt.

A zsűri tagjai: Léner András színházi rendező, az Egyetemi Színpad vezetője, valamint: Wunderlich József, Junior Príma-díjas és Soós Imre-díjas színész; Bach Kata, Pethes-Agárdi-díjas színésznő; Jancsó Gábor, a Blahalouisana együttes zeneszerzője és basszusgitárosa, film- és komolyzene-szerző; Hunyadi Donatella operaénekes; Mikes Anna, Junior Príma-díjas táncos; valamint Bánkövi Bence csellista, a Virtuózok Kamaraegyüttes tagja.

A döntő időpontja: 2024. október 21. (hétfő) 10-16 óra
Helyszíne: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)
A színház megközelítése: az M3 metróval Göncz Árpád városközpont megállóig.

Regisztráció:
Károlis hallgatóként a nézői részvételért tréninghetes aláírást lehet kapni, amennyiben a Neptunon keresztül a "KREaktív kurzusok" (W232RH22K) felvételre kerül. (A helyszíni jelenléti ívvel lehet igazolni a részvételt.)

A tréningheti kurzustól függetlenül is van lehetőség részt venni az eseményen,  az alábbi linken lehet nézőként regisztrálni: https://portal.kre.hu/kreaktiv-kozonseg/
(Az egyetem munkavállalóinak, valamint a külsős vendégek, hozzátartozók regisztrációját is a fenti linken várjuk.)

Találkozunk október 21-én a József Attila Színházban! Sikeres szereplést és jó szurkolást kívánunk hallgatóinknak!

KREaktív szurkolók - illusztráció

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép