70. születésnapja alkalmából köszöntötték Szabó András professzort

2024. október 8-án 70. születésnapja alkalmából köszöntötték kollégái és tisztelői Szabó András professzor urat a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon.

A BTK részéről köszöntőbeszédet mondott Dr. habil. Csoma Mózes, a kar dékánja; Prof. Dr. Horváth Géza, a kar prodékánja és Dr. habil. Bene Sándor, a MNYIKI Régi és Klasszikus Magyar Irodalom Tanszékének vezetője. Köszöntötte továbbá az ünnepeltet Szentmártoni Szabó Géza irodalomtörténész, az ELTE Régi Magyar Irodalom Tanszékének docense; Sarbak Gábor irodalomtörténész, a Szent István Társulat elnöke, valamint Kőszeghy Péter irodalomtörténész, a Balassi Kiadó alapító igazgatója. A méltatások kiemelték Szabó András professzor úr régi magyar irodalom terén végzett kiemelkedő szakmai munkájának jelentőségét, valamint egyetemünk Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végzett vezetői tevékenységének fontos állomásait. Az autentikus zenéről Csörsz Rumen István irodalomtörténész, zenész és Lovász Irén, Kossuth-díjas előadóművész, a Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézet docense gondoskodott.

Csörsz Rumen István zenés köszöntője ide kattintva megtekinthető.

Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók Szabó András születésnap az egyetemen - fotók

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép