Együttműködési megállapodás a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvánnyal

A megállapodást a Károli Gáspár Református Egyetem részéről Prof. Dr. Furkó B. Péter tudományos és innovációs rektorhelyettes, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány részéről az alapító Prof. dr. Kopp Mária lánya, Skrabski Fruzsina kuratóriumi elnök írta alá. Az eseményen részt vett Dr. Pongrácz Attila felsőoktatási referens, a győri Széchenyi István Egyetem dékánja és Vígh József kuratórium alelnök is.

A párkapcsolattal, családi élettel összefüggő kurzusok hirdetése, ahhoz tartozó kutatások ösztönzése, valamint a kisgyermekes hallgatók és munkatársak számára a gyermekek ellátását szolgáló infrastruktúra fejlesztésének jövőbeni konkrét megvalósulási formáiról a felek tovább egyeztetnek, a dokumentum aláírása elsősorban az ezek megvalósulására irányuló közös szándék kifejezését szolgálja.

Az együttműködés aláírásával a Károli Gáspár Református Egyetem csatlakozott a családbarát egyetemek címet eddig elnyert egyetemek (Semmelweis Egyetem, Debreceni Egyetem, Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Széchenyi István Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem, Miskolci Egyetem, Esterházy Károly Katolikus Egyetem, Soproni Egyetem, Állatorvostudományi Egyetem, Veszprémi Egyetem) népes táborához.

Az együttműködés aláírásával intézményünk elnyerte a családbarát egyetem címet Az együttműködés aláírásával intézményünk elnyerte a családbarát egyetem címet

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép