Csatlakozz a Singing Lawyers Budapest kórushoz!

Ha jogi tanulmányaid mellett hobbid az éneklés, szeretsz hangszeren játszani, jó hangulatra, egyedülálló felejthetetlen minőségi élményekre és közösségre vágysz, esetleg régebben énekeltél, zenéltél,  akkor ez a zenei klub, kórus neked szól!

Molitor Éva független, új zenei klubot/kórust hoz létre – elsősorban jogászoknak és jogi egyetemistáknak. A kórus modern, nemzetközileg is jól felismerhető néven **Singing Lawyers Budapest** kezdi meg tevékenységét.
A kórusvezető az elmúlt 3 évben a Budapesti Ügyvédi Kamara Próká-Torok kórusát is sikeresen zeneileg felépítette és vezette.

A Singing Lawyers Budapest elsődleges célja a minőségi közösségépítés a zene nyelvén keresztül, a jó hangulatú próbák és fellépések, a gyakorló jogászok és egyetemisták közötti hosszú távú barátságok és szakmai kapcsolatok megalapozása. További fontos törekvése, hogy az örömzenélésen keresztül minél magasabb színvonalú kórushangzást érjen el és prémium koncert élményt biztosítson a tagoknak, valamint a közösségnek. A repertoárban a kórus adottságaihoz illeszkedő énekes előadással és hangszeres kísérettel előadható, illetve erre adaptált zeneművek szerepelnek, különböző műfajokban.

A közönségnek 2025 első felében, a budapesti Szent István Bazilikában tartandó koncerten fog a kórus bemutatkozni. Külföldön várhatóan Bécsben lesz az első fellépés. További belföldi valamint külföldi fellépések egyedülálló felejthetetlen élményét fogja nyújtani a zenei klub/kórus a következő években.

Jelentkezés: https://molitormusicschool.hu/singing-lawyers/

banner

A Singing Lawyers Budapest kezdeményezés fő támogatója a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép