Hatodik alkalommal rendezik meg a Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciát

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Magyar Jogász Egylet és a Magyar Jégkorong Szövetség társszervezésével rendezik meg idén a VI. Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciát. Az ünnepélyes eseményre a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem K1 épületének Athén termében kerül sor 2024. november 8-án, pénteken 9.00 és 16.00 óra között, a regisztráció 8.30-tól kezdődik a helyszínen.

Az immár Sárközy Tamás nevét viselő Sportjogi Konferenciával a szervezők tiszteletüket szeretnék kifejezni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója és a Magyar Jogász Egylet egykori elnöke előtt. A konferencián felkért előadók a sportjog – Sárközy Tamás professzor úr kifejezésével élve is – mint „keresztülfekvő jogág” egyes szegmenseit reprezentálva képviselik előadásaikkal, tudományos igényességgel a szakmai programot.

A rendezvényen egyetemünk képviseletében köszöntőt mond Sárfalvi Péter sportigazgató.

A konferencia részletes programja ide kattintva olvasható.

Részvételi szándékát a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapján található regisztrációs felületen jelezheti ide kattintva.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép