Megjelent a 2023. évi NTP hallgatóknak szóló felhívása!

Elérhetőek a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő, (a továbbiakban: NKT) által meghirdetett, a Nemzeti Tehetség Programból (NTP) megvalósuló és a Nemzeti Kulturális Alap (a továbbiakban: NKA) által kezelt 2023. évi NTP pályázati felhívások.

A pályázati program a hallgatóknak 2023-2024. évben szervezett hazai és nemzetközi tanulmányi, és OTDK versenyeinek, szervezésének és részvételének támogatásával a magyar tehetségek fejlődését kívánja elősegíteni, egyúttal növelve a hazai tehetséges hallgatók és intézményeik hazai és nemzetközi elismertségét.

 

  1. Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

A pályázat kódja: NTP-NFTÖ-23

A pályázat célja: A kiemelkedően tehetséges fiatalok egyedi fejlesztésének ösztönzése ösztöndíj-támogatás formájában.

A pályázati dokumentáció elérési linkje: https://emet.gov.hu/nemzet-fiatal-tehetsegeiert-osztondij-a-palyazat-kodja-ntp-nfto-23/

 

A pályázók a pályázataikat az EPER (eper.emet.gov.hu) felületen, de egy megújult elektronikus űrlapon nyújthatják be, amely jelentősen hozzájárul a programok sikerességének későbbi értékeléséhez.

 

Az elektronikus benyújtási határidő a most megjelent pályázatok esetében egységesen 2023.10.12, csütörtök, 23:59.

 

A Tudományos Pályázati és Projektkoordinációs Osztály munkatársai támogatják a pályázók munkáját, így, ha a pályázat benyújtása kapcsán kérdéseik merülnének fel, keressenek minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kultúra, közélet

Rádió

Közösségi Média

Közösségi média

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések