Egyéb külföldi ösztöndíjak

Államközi Ösztöndíjak

Az Államközi Ösztöndíjak klasszikus kétoldalú államközi oktatási megállapodásokban biztosított ösztöndíj pályázatok, amelyekre oktatók és kutatók is pályázhatnak.

 

Collegium Hungaricum

Bécsi központi közgyűjteményekben, Bécs környéki levél- és kézirattárakban, könyvtárakban, múzeumokban és egyetemi vagy állami kutatóhelyeken végzett általános elméleti, forrásfeltáró és forrásfeldolgozó kutatásokat támogató ösztöndíjprogram.

 

DAAD – Német-magyar Projektalapú Kutatócsere Program

A program célja a tudományos együttműködés elősegítése magyar és német felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között, amelyek egy konkrét tudományos kutatási terven dolgoznak.

 

Hubert Curien – Balaton Program

A Hubert Curien-Balaton ösztöndíj program 1993-ban a magyar és a francia oktatási tárca, valamint a francia Külügyminisztérium kezdeményezésére született, magyar-francia kétoldalú, két év időtartamra szóló magyar-francia közös projektek megvalósítására a társadalomtudományok terén.

 

Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj

A Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj a hazai tudományos, gazdasági és kulturális élet legtehetségesebb fiatal szakembereinek, kutatóinak, művészeinek munkáját elősegítő és támogató ösztöndíj, amely külföldi résztovábbképzésüket, külföldi kutatóhelyeken, alkotóműhelyekben kutatói, illetve művészeti munkában való részvételüket teszi lehetővé.

 

Fulbright Ösztöndíj

A Magyar-Amerikai Fulbright Bizottság végzős hallgatók, doktoranduszok, egyetemi oktatók, kutatók részére hirdet ösztöndíjakat az Egyesült Államokba.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések