Megjelent a 2023. évi NTP hallgatóknak szóló felhívása!

Elérhetőek a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő, (a továbbiakban: NKT) által meghirdetett, a Nemzeti Tehetség Programból (NTP) megvalósuló és a Nemzeti Kulturális Alap (a továbbiakban: NKA) által kezelt 2023. évi NTP pályázati felhívások.

A pályázati program a hallgatóknak 2023-2024. évben szervezett hazai és nemzetközi tanulmányi, és OTDK versenyeinek, szervezésének és részvételének támogatásával a magyar tehetségek fejlődését kívánja elősegíteni, egyúttal növelve a hazai tehetséges hallgatók és intézményeik hazai és nemzetközi elismertségét.

 

  1. Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

A pályázat kódja: NTP-NFTÖ-23

A pályázat célja: A kiemelkedően tehetséges fiatalok egyedi fejlesztésének ösztönzése ösztöndíj-támogatás formájában.

A pályázati dokumentáció elérési linkje: https://emet.gov.hu/nemzet-fiatal-tehetsegeiert-osztondij-a-palyazat-kodja-ntp-nfto-23/

 

A pályázók a pályázataikat az EPER (eper.emet.gov.hu) felületen, de egy megújult elektronikus űrlapon nyújthatják be, amely jelentősen hozzájárul a programok sikerességének későbbi értékeléséhez.

 

Az elektronikus benyújtási határidő a most megjelent pályázatok esetében egységesen 2023.10.12, csütörtök, 23:59.

 

A Tudományos Pályázati és Projektkoordinációs Osztály munkatársai támogatják a pályázók munkáját, így, ha a pályázat benyújtása kapcsán kérdéseik merülnének fel, keressenek minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.