Károlis hallgatók féláron válthatnak jegyet a Csillagpontra

Találj rá(m) címmel kerül megrendezésre idén a Csillagpont református ifjúsági fesztivál Zánkán, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan egyetemünk is részt vesz. A július 24-29. között zajló rendezvényen intézményünk standja a Lehetőségek Piacán várja az érdeklődőket, ahol az egyetem képzéskínálatával ismerkedhetnek meg az arra járók, illetve egy károlis kvízjáték keretében apróbb ajándékokat is kaphatnak a helyesen válaszolók. A standon a korábban is nagy sikert aratott „Amit ma megtehetsz” tábláról különböző vállalásokat választhatnak, melyekkel önmaguk, közösségük vagy a világ felé szolgálhatnak. A Károli standján ezenkívül egy-egy bátorító, útravaló napi igét is lehet majd húzni.

A Lehetőségek Piacán idén a Károli Junior Akadémia is várja majd az érdeklődőket, a fiatalok részére kincskereső játékkal is készülnek a szervezők a fesztivál szerdai és csütörtöki napján 15.30 órától.

A Csillagpont ideje alatt a lelki és zenei programok mellett érdekes előadásokkal és szabad programokkal is várják a résztvevőket, lehetőség lesz sportolásra, strandolásra is. A fesztiválon fellép a Follow the Flow, Horváth Tamás, a Hillsong London Worship, LZ7 és még sokan mások!

A fesztivál pénteki napját pedig az Ez az a nap! Balaton nagyszabású zenei programja zárja.

A Károli-egyetem a fesztivál elkötelezett támogatója, a Magyarországi Református Egyház és a Károli Gáspár Református Egyetem között létrejött megállapodás értelmében egyetemünk hallgatói most féláron válthatnak jegyet a Csillagpontra az alábbi kuponkód felhasználásával: KRE2023

Az 50%-os kedvezmény a napi- vagy hetijegyre, szállásra és étkezésre egyaránt érvényes, amit a rendszer automatikusan levon a vásárlás végösszegéből a https://jegy.csillagpont.info/ oldalon.

A Csillagpont részletes programja ide kattintva érhető el.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép