Megjelent az Új Nemzeti Kiválóság Program 2022/2023. tanévének tanulmánykötete

A L'Harmattan kiadó és a Károli Könyvműhely gondozásában, Prof. Dr. Furkó Péter tudományos rektorhelyettes és Pénzes Martin pályázati referens szerkesztésében megjelent a 2022/2023 tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program tanulmánykötete, mely a „Fiatal kutatóink – ÚNKP a Károlin 2022/2023” címet kapta.

borító

A kiadvány az elmúlt programév alatt lezajlott kutatások és az ezek eredményeit tükröző tanulmányok közül válogat, szem előtt tartva azt a célt, hogy az ÚNKP reprezentálja a Károlin belüli sokrétűséget: a publikálók az egyetem különböző karairól, különböző tudományterületek képviseletében, a kutatói pálya különböző életszakaszaiból érkeztek. Képviselteti magát a kötetben a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Hittudományi Kar; a szerzők között pedig osztatlan mesterképzésben részt vevő hallgató, doktorandusz és egyetemi docens is található.

A kötet elérhető a l'Harmattan kiadó open access platformján is, az alábbi linken: https://openaccess.hu/node/471420?fulltext-query=

A kötet a Kulturális és Innovációs Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, az ÚNKP-22 kódszámú Új Nemzeti Kiválóság Program finanszírozásában valósult meg.

logók

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép