Megjelent az Új Nemzeti Kiválóság Program 2022/2023. tanévének tanulmánykötete

A L'Harmattan kiadó és a Károli Könyvműhely gondozásában, Prof. Dr. Furkó Péter tudományos rektorhelyettes és Pénzes Martin pályázati referens szerkesztésében megjelent a 2022/2023 tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program tanulmánykötete, mely a „Fiatal kutatóink – ÚNKP a Károlin 2022/2023” címet kapta.

borító

A kiadvány az elmúlt programév alatt lezajlott kutatások és az ezek eredményeit tükröző tanulmányok közül válogat, szem előtt tartva azt a célt, hogy az ÚNKP reprezentálja a Károlin belüli sokrétűséget: a publikálók az egyetem különböző karairól, különböző tudományterületek képviseletében, a kutatói pálya különböző életszakaszaiból érkeztek. Képviselteti magát a kötetben a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Hittudományi Kar; a szerzők között pedig osztatlan mesterképzésben részt vevő hallgató, doktorandusz és egyetemi docens is található.

A kötet elérhető a l'Harmattan kiadó open access platformján is, az alábbi linken: https://openaccess.hu/node/471420?fulltext-query=

A kötet a Kulturális és Innovációs Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, az ÚNKP-22 kódszámú Új Nemzeti Kiválóság Program finanszírozásában valósult meg.

logók

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések