Tavaszi Sportnap 2013/2014

A kép nagyításához kattintson a képre!


Egyetemünk 2014. április 9-én, szerdán 8:00–18:00 között (a tavaszi tréninghét alatt is) meghirdeti a sportnapot az Építők Sporttelepen (1101 Budapest, Vajda Péter utca 38.), amelyre mindenkit szeretettel várunk. A sportnap a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség védnöksége alatt a legnagyobb felsőoktatási sportrendezvény-sorozat, a SportPont Program keretein belül kerül megrendezésre, így idén első alkalommal megnyitja kapuit a többi felsőoktatási intézmény előtt is. Így minden résztvevő, aki regisztrál ezen a címen, SportPontokra tehet szert, amelyeket egyedi és értékes nyereményekre válthat majd be.

Az érdeklődőket futballal, strandröplabdával, vívással, zumba oktatással, íjászattal és paintball is várjuk. Magyarország egyik legnagyobb paintball játékokat szervező cége, a Paintball.hu Kft. jóvoltából a sportnapra kilátogató hallgatók a nap folyamán ingyenesen kipróbálhatják a paintballt, amelyhez a cég az érdeklődök számára egy teljes mobilpályát, fejenként 50 db töltényt és minden szükséges felszerelést biztosít, beleértve a markert, a maszkot és a ruházatot is. Azok számára pedig, akik kedvet kapnának ehhez a nagyszerű játékhoz, minden további töltény ára csak 10 Ft.

De nem feledkezünk meg azokról sem, akik inkább nézni szeretik a sportot: Egyetemünk női strandröplabda, férfi labdarúgó, női strandkézilabda és férfi kézilabda csapatai egy egyetemek közötti tornán mérik majd össze erejüket a többi felsőoktatási intézménnyel. A férfi labdarúgó tornát a Diákhitel Zrt. és a Legenda Hungary Sport a Legea és a Givova olasz sportruházat hivatalos magyarországi forgalmazója támogatja. A torna győztes csapatának tagjai egy-egy mezgarnitúrával, a torna legjobb kapusa egy pár kesztyűvel, míg a gólkirály egy pár cipővel térhet majd haza, valamint EFOTT belépőjegyet is nyernek. Természetesen a nyeremények nem maradnak el a férfi kézilabda és a női strandkézilabda tornákról sem, a Vivasport Bolt nagylelkű felajánlásának köszönhetően a győztesek egy-egy darab Select prémium minőségű versenykézilabdával gazdagodnak majd.

A nevezéseket április 4-ig várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A szükséges dokumentumok letölthetők az alábbi linkeken:

KRE-s jelentkezőknek

KRE Tavaszi Sportnap Futball Házi Kupa

KRE Tavaszi Sportnap Strandröplada Házi Kupa


Külsős jelentkezőknek

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Általános Versenykiírás

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Felelőségvállalási Nyilatkozat

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Futball

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Kézilabda

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Strandröplada

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Strandkézilabda


Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép