Konferencia-felhívás: Filozófia, teológia, politika – Losonczi Péter-emlékkonferencia

 

A KRE BTK Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézete, illetve az ELTE BTK Filozófiatudományi Doktori Iskolája interdiszciplináris konferenciát rendez 2016. június 29–30-án (szerda-csütörtök)Filozófia, teológia, politika – Losonczi Péter-emlékkonferenciacímmel a 2015-ben tragikus körülmények között elhunyt Losonczi Péter emlékére.
 
Jelentkezni lehet a Losonczi Péter munkásságához kapcsolódó témák bármelyikében rövid előadás-tervezet beküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Előadni magyar vagy angol nyelven lehet. 
 
jelentkezés határideje 2016. május 1., a jelentkezőket 2016. május 12-ig értesítjük. 
A konferencia válogatott anyagából lehetőség szerint kötetet adunk ki, illetve biztosítjuk a folyóiratban való megjelenést. 
A konferencia koordinátora Tóth Dóra (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).