Online kerékpáros webinár-sorozat

Augusztus 3.-án (hétfőn) 18.00-tól 19.00-ig tart a Magyar Kerékpárosklub interaktív webinár-sorozatának utolsó eseménye!  Nem csak kezdő bringásoknak!Az első két alkalom nyomán megtudhattuk, hogyan tehetjük használhatóvá a régi kerékpárunkat, a legfontosabb szempontokat a megfelelő bringa kiválasztásához, illetve az indulás előtti teendőkről is információkat kaphattunk. A harmadik - és egyben utolsó -, részében „Bringázunk a városban!” címmel különböző városi helyzeteket nézhetünk végig, amelyekkel nagy eséllyel útjaink során is szembetalálhatjuk magunkat a jövőben.

Csatlakozz, mert

¤ tapasztalt bringás előadók látnak el tippekkel

¤ kérdésekre is lesz lehetőséged

¤ értékes nyereményekhez juthatsz

¤ a részvétel INGYENES

A regisztráció után lehetőség van Zoomon csatlakozni, de az eseményt élő adásban közvetítik a Facebookon is! Katt: https://zoom.us/webinar/register/WN_phQfA7DCSe-c7-3_RIgq7Q

A webinár Facebook eseménye elérhető ITT.

A Magyarországi Református Egyház is elkötelezett a környezet védelmében, így a Károli Gáspár Református Egyetem zöldítésének projektje mellett a Magyar Kerékpárosklub 2020-as „Inkább bringázz!” kampányának egykerekes támogatója. Az akció célja a kerékpározás népszerűsítése: hogy minél többen pattanjanak nyeregbe.