Pro Scientia Aranyéremben részesült hallgatónk

Pro Scientia aranyérem kitüntetésben részesült Gergely Bence, a BTK végzett pszichológia alapszakos hallgatója (jelenleg a University of Amsterdam Research Master of Psychology képzés hallgatója) a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) nyújtott teljesítményéért. Hallgatónk a Pedagógia, Pszichológia, Andragógia és Könyvtártudományi Szekció Oktatáselmélet tagozatán szerzett harmadik helyezést, valamint szerzőtársával, Kispál Sárával első helyezést értek el ugyanezen tagozatban.

Témavezetők: Dr. Takács Szabolcs és Dr. T. Kárász Judit.

Az Aranyérmet novemberben, hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében adja át Prof. Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke  és Prof. Dr. Freund Tamás, az MTA elnöke.

A kitüntetéshez ezúton is gratulálunk!

Pro Scientia aranyéremben részesülhet az a fiatal, aki tanulmányai során és az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adott. Az Aranyérem tehát nem egy-egy konferencián bemutatott előadást, pályamunkát ismer el, hanem a hallgatói összteljesítmény alapján a kiemelkedő egyéniséget.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép