Nagyköveti látogatás a Károlyi-Csekonics-palotában

Dr. habil. Czine Ágnes, Rektori Feladatokkal Megbízott Rektorhelyettes Asszony meghívására 2021. július 2-án Spanyolország, Libanon, India és Japán budapesti nagykövetei tettek látogatást a Károlyi-Csekonics-palotában.

A rektori és dékáni köszöntőt követően Őexc. Anunciada Fernández de Córdova Úrhölgy, Joanna Azzi Úrhölgy, Kumar Tuhin Úr és Masato Otaka Úr számára bemutatásra kerültek az Egyetem és a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar története és nemzetközi kapcsolatai. A szakmai megbeszélés során a nagykövetek ismertették országaik aktuális gazdasági és oktatási trendjeit, kihívásait. A megbeszélés célja az volt, hogy az Egyetem minél szélesebb körű oktatási és tudományos együttműködési lehetőségeket alakítson ki az érintett országok egyetemeivel. A program zárásaként a delegáció tagjai megtekintették a Károlyi-Csekonics-palotát.

A Károli Gáspár Református Egyetem célja, hogy fenntartsa és erősítse az eddigi kiváló oktatási és tudományos nemzetközi kapcsolatait a nagykövetségek által képviselt országokkal.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép