25 éves jubileumát ünnepli a Német Nyelv és Irodalom Tanszék

A Károli Gáspár Református Egyetem Német Nyelv és Irodalom Tanszéke 2021. október 20-22. között több eseményből álló rendezvénysorozattal ünnepli a tanszék alapításának 25. évfordulóját.

A jubileumi eseményeket megnyitó alkalmat 2021. október 20-án 17 órai kezdettel a Károlyi-Csekonics-palota Aulájában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) jelenléti formában rendezik meg.

Az eseményre a német nyelvű országok nagykövetségeinek és kultúrintézeteinek képviselőit is várják. Az ünnepség keretében mutatják be a tanszék oktatóinak tanulmányaiból összeállított jubileumi kötetet, valamint kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó hallgatóikat is megjutalmazzák. A nyitórendezvény alkalmával hangzanak el Deutsch im interlingualen und interkulturellen Vergleich és az Inspirationen V. Gesten nemzetközi konferenciák plenáris előadásai is. A köszöntők és az előadások nyelve német.

A jubileumi rendezvények nyitónapjának részletes programját, valamint a kapcsolódó rendezvények programja az alábbiakban olvasható a képekre kattintva:

 

Kérjük, hozza magával oltási igazolványát vagy egyéb, védettséget igazoló dokumentumát, amelyek arcképes igazolvánnyal együtt érvényesek.
Az eseményről hang- és képfelvétel is készül, belépésével hozzájárul a felvételeken való szerepléshez.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép