25 éves jubileumát ünnepli a Német Nyelv és Irodalom Tanszék

A Károli Gáspár Református Egyetem Német Nyelv és Irodalom Tanszéke 2021. október 20-22. között több eseményből álló rendezvénysorozattal ünnepli a tanszék alapításának 25. évfordulóját.

A jubileumi eseményeket megnyitó alkalmat 2021. október 20-án 17 órai kezdettel a Károlyi-Csekonics-palota Aulájában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) jelenléti formában rendezik meg.

Az eseményre a német nyelvű országok nagykövetségeinek és kultúrintézeteinek képviselőit is várják. Az ünnepség keretében mutatják be a tanszék oktatóinak tanulmányaiból összeállított jubileumi kötetet, valamint kiemelkedő tanulmányi teljesítményt nyújtó hallgatóikat is megjutalmazzák. A nyitórendezvény alkalmával hangzanak el Deutsch im interlingualen und interkulturellen Vergleich és az Inspirationen V. Gesten nemzetközi konferenciák plenáris előadásai is. A köszöntők és az előadások nyelve német.

A jubileumi rendezvények nyitónapjának részletes programját, valamint a kapcsolódó rendezvények programja az alábbiakban olvasható a képekre kattintva:

 

Kérjük, hozza magával oltási igazolványát vagy egyéb, védettséget igazoló dokumentumát, amelyek arcképes igazolvánnyal együtt érvényesek.
Az eseményről hang- és képfelvétel is készül, belépésével hozzájárul a felvételeken való szerepléshez.

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések