Egyeztetés kezdődött a Károli-egyetem fejlesztéséről

Prof. Dr. Trócsányi László rektor Balog Zoltán püspökkel és Lázár János építési és beruházási miniszterrel egyeztetett a Károli Gáspár Református Egyetemen.

A megbeszélésen az egyetem jövőjére vonatkozó kérdéseket tekintettek át. Elsősorban a református egyház oktatási intézményhálózatának egyik zászlóshajóját jelentő Károli-egyetem lehetséges beruházásairól, ingatlanfejlesztéseiről esett szó a találkozón.

A Károli Gáspár Református Egyetem rektorának egyik kiemelt célja az egyetem versenyképességének növelése, vonzóbbá tétele a hallgatók számára. Ezt a célt szolgálják az elmúlt időszakban indított tehetséggondozási programok is, mint a Károli Interdiszciplináris Akadémia vagy a Károli Junior Akadémia. Az életre felkészült, stabil értékrenddel bíró, az országukért felelősséget vállaló fiatal diplomások képzésének egyik fontos eleme a környezet is, ahol az oktatásuk megvalósul. Ebben a tekintetben is fontos a versenyképesség, így a mostani találkozón a jövőbe mutató esetleges beruházásokról és fejlesztési lehetőségekről esett szó.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép