Egyetemünk ad otthont a II. Magyar Jogi Könyvszalonnak

A nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal rendezi meg a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság a Magyar Jogi Könyvszalont 2022. szeptember 17-én – a Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően – az impozáns Károlyi-Csekonics-palotában. A csodálatos helyszínen kedvezményes könyvvásár, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok és díjátadók várják az érdeklődőket.

A látogatókat huszonegy magyar nyelvű, jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal. A rendezvényen kedvezményes áron lehet szakkönyveket, tankönyveket vásárolni, valamint neves szerzők dedikálják műveiket. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínál sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel. 

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is a rendezvényen kerül sor, ahol három kategóriában hirdetnek győztest. A 2021. év legjobb elméleti és a legjobb gyakorlati jellegű jogtudományi szakkönyv szerzője és kiadója, valamint a legjobb PhD disszertáció írója viheti haza a Magyar Jogász Egylet díját.

A rendezvény díszvendége: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Spyridon Flogaitis, az Európai Közjogi Szervezet (EPLO) elnöke.

A rendezvény részletes programja itt olvasható: https://jogikonyvszalon.hu/program/

A II. Magyar Jogi Könyvszalonra a belépés díjtalan, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak is – kvízekkel, nyereményjátékokkal és ajándék könyvcsomagokkal várják őket szervezők. A rendezvényről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://jogikonyvszalon.hu/

Ha felkeltette érdeklődését, látogasson el a jogi könyvek ünnepére!Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések