Egyetemünk ad otthont a II. Magyar Jogi Könyvszalonnak

A nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal rendezi meg a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság a Magyar Jogi Könyvszalont 2022. szeptember 17-én – a Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően – az impozáns Károlyi-Csekonics-palotában. A csodálatos helyszínen kedvezményes könyvvásár, exkluzív dedikálási lehetőségek, híres jogászok, színvonalas szakmai programok és díjátadók várják az érdeklődőket.

A látogatókat huszonegy magyar nyelvű, jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várja az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal. A rendezvényen kedvezményes áron lehet szakkönyveket, tankönyveket vásárolni, valamint neves szerzők dedikálják műveiket. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínál sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel. 

A Könyvszalon Nagydíj ünnepélyes díjátadójára is a rendezvényen kerül sor, ahol három kategóriában hirdetnek győztest. A 2021. év legjobb elméleti és a legjobb gyakorlati jellegű jogtudományi szakkönyv szerzője és kiadója, valamint a legjobb PhD disszertáció írója viheti haza a Magyar Jogász Egylet díját.

A rendezvény díszvendége: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Spyridon Flogaitis, az Európai Közjogi Szervezet (EPLO) elnöke.

A rendezvény részletes programja itt olvasható: https://jogikonyvszalon.hu/program/

A II. Magyar Jogi Könyvszalonra a belépés díjtalan, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció: https://jogikonyvszalon.hu/regisztracio/

A rendezvény minden jog iránt érdeklődőnek szól, de kiemelt figyelmet szentel a joghallgatóknak is – kvízekkel, nyereményjátékokkal és ajándék könyvcsomagokkal várják őket szervezők. A rendezvényről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhatnak: https://jogikonyvszalon.hu/

Ha felkeltette érdeklődését, látogasson el a jogi könyvek ünnepére!



Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép