FELHÍVÁS! - Nyílt nap a Károlin

  ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

  Infokommunikációs szakjogász
  Szakfelelős: Dr. Tóth András PhD

 A képzés olyan diplomás jogászoknak ajánlható, akik érdeklődnek a média, távközlés, adatvédelem szabályozása, a szerzői jog iránt és a már megszerzett gyakorlati tapasztalataikat kívánják elmélyíteni, rendszerezni, esetleg ezeken a jogterületeken kívánnak működni, amelyhez megfelelő mélységű ismeretanyag elsajátítására van szükségük.
Jelentkezési határidő: 2011.09.23. MEGHOSSZABBÍTVA!

Jogi szakokleveles lelkész
Szakfelelős: Dr. Rixer Ádám

A képzés célja, hogy a lelkészként egyházi szolgálatban álló szakemberek számára biztosítsa az ellátott munkakörökhöz kapcsolódó mindazon jogi ismeretek megszerzését, amelyek birtokában hatékonyabban képesek a lelkészi és egyéb segítői feladatok ellátására.
Jelentkezési határidő: 2011.09.23.

 


Külügyi szaktanácsadó

Szakfelelős: Dr. Pákozdi Csaba PhD

A képzés célja a kortárs diplomácia és nemzetközi kapcsolatok működésének magasabb szintű megértését is alátámasztó ismeretek átadása, a külkapcsolatok szerteágazó területein megjelenő tevékenységek általánosan alkalmazható gyakorlati szempontjainak, illetve céljainak, valamint megvalósítási formáinak elsajátíttatása, valamint a külkapcsolati tevékenységekkel összefüggő feladatok ellátásához szükséges értelmezési és működési keretek megismertetése.
A képzésre minden olyan jelentkezőt várunk, aki – amellett, hogy az előírt felvételi feltételeknek megfelel – nemzetközi kapcsolatokkal, illetve a nemzetközi kapcsolatok működtetésének szakmai feladataival – elsősorban állami intézmények keretei között – kíván foglalkozni.
Jelentkezési határidő: 2011.09.23. MEGHOSSZABBÍTVA!

 

További információt jogi karunk szakirányú továbbképzéseiről itt talál.

Minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk Nyílt Napunkon az alábbi időpontban és helyszínen:

2011.09.23. péntek 18:00-tól
KRE BTK (Díszterem), H-1088 Budapest, Reviczky utca 4. I. emelet
Regisztráció a helyszínen: 17:30-18:30

A regisztrációt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudja előzetesen megtenni, valamint a helyszínen is lehet regisztrálni.
A regisztráló, kérdőívünket kitöltő kedves Érdeklődők részt vesznek egy sorsoláson, ahol a nyeremény egy meglepetés KRE ajándékcsomag lesz.

 

Program
17:30-18:00 Regisztráció a helyszínen (KRE BTK Aula)
18:00-18:05 Dr. Miskolczi Bodnár Péter rektorhelyettes úr köszöntőj
18:05-19:00 Szakfelelőseink szakirányonkénti tájékoztatása külön asztaloknál

Bárki, akit részletesebben érdekel ez a képzéstípus, avagy kérdései lennének a felvételivel, a tárgyakkal, a tanárokkal stb. kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a rendezvényen.


Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép