Tájékoztatás névváltozásról

A Magyarországi Református Egyház Zsinata Elnökségi Tanácsának 2021. február 25-i, 130072/2021. számú döntése értelmében a

Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának neve

2021. augusztus 1. napjától

Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kar

elnevezésre változott.

A kari elnevezésre utaló, „tfk” rövidítést tartalmazó korábbi e-mail-címekre küldött levelek a „pk” rövidítést tartalmazó új e-mail-címekre érkeznek. Az adatokat folyamatosan frissítjük a honlapon.

Kari honlap: www.kre.hu/pk
Kari vezetés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dékáni Hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollégium (Nagykőrös): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Nagykőrös): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Budapest): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Kecskemét): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tájékoztatót ide kattintva megtekinthetik.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések