II. Ipar 4.0 konferencia-felhívás

A technológiaváltás, a digitalizáció és robotizáció átalakítja életünket, megváltoztatja a munka fogalmát. A folyamat évtizedek óta tart, de az elmúlt másfél év vírusválsága minden bizonnyal felgyorsította az átalakulást.

A Károli Gáspár Református Egyetem ÁJK Gazdaság és Vezetéstudományi Intézete  2021. október 12-én II. Ipar 4.0 online konferenciáját tartja „Ember és technológia a vírus árnyékában” címmel.

A konferencia online kerül megrendezésre.

A konferencia plenáris és 5 szekciójának előadásai a társadalomtudományok legkülönbözőbb megközelítései alapján járják körbe az ember és a (robot)technológia kapcsolatát a vírus árnyékában, így szó lesz a körforgásos zöldgazdaság kérdéseiről, a környezettudatos vállalatirányításról, a munkavégzésről és az új kompetenciákról, valamint a család- és a társadalombiztosítás, a közszektor új kihívásairól.

Várjuk kutatók, a téma iránt érdeklődő szakemberek, PhD hallgatók, valamint károlis hallgatók jelentkezését. (A KRE érdeklődő alap- és mesterszakos hallgatói várhatóan diákszekcióban dolgozhatják fel a konferencia kérdéseit.) A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A konferenciára a jelentkezési határidő: 2021. október 3.

Regisztráció: https://ajk.kre.hu/online_konferencia/

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések