Felhívás az MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyére

Az MNB Oktatási Klub Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyt hirdetett a felsőoktatásban tanulók számára.

A verseny 2 fordulóból áll. Az 1. (Válogató) fordulóban a résztvevőknek a jelentkezési időszakot követően kiadott esettanulmány megoldását kell elkészíteniük, amely egy vezetői összefoglalóból és egy prezentációból áll. A 2. (Döntő) fordulón az 1. fordulóban a Bizottság által legjobbnak ítélt 8-12 csapat vehet részt. A Döntőn a csapatoknak szóban kell előadniuk prezentációjukat a Bizottság előtt.

Fődíj: nettó 900 000 Ft
Legjobb prezentáció különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
Legjobb szakmai tartalom különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
Leginnovatívabb ötlet különdíj: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
A Bizottság által a Döntőben nyújtott teljesítmények alapján meghatározott kategória különdíja: Tárgyi különdíj csapattagonként (iPad)
MNB Oktatási Klub hallgatói csapat különdíj: nettó 750 000 Ft csapatonként (feltétele, hogy a csapattagok mind az MNB Oktatási Klub tagjai legyenek)

A versenyen való részvétel ingyenes. A versenyre a magyarországi és külhoni, de magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2021/2022. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók jelentkezhetnek 2-3 fős csapatokban.

  • Jelentkezési határidő: 2021. november 7. 23:59
  • Az esettanulmány elektronikus elküldése a csapatoknak: 2021. november 12.
  • Megoldás feltöltésének határideje: 2021. november 14. 23:59
  • Döntő: 2021. december 3.

Jelentkezni a verseny online felületén lehet: https://myaccount.ecosim.hu/versenyek/mnb_oktatasi_klub_fenntarthatosagi_esettanulmany_versenye_2021

További információk a versenyfelhívásban találhatóak: https://myaccount.ecosim.hu/data/competitions/144/mnb_oktatasi_klub_fenntarthatosagi_esettanulmany_versenye_2021_versenyszabalyzat_2021_10_26.pdf

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép