Károli Sportnap

2022. október 25-én 8-16 óra között összegyetemi Sportnapot hirdetünk, melynek a FTC Népligeti Sportközpontja (1101 Budapest, Vajda Péter utca) ad otthont. Hallgatóink a sportnapon különböző sportágakban mérhetik össze a tudásukat, úgy mint a kézilabda, röplabda, kosárlabda, labdarúgás, kidobós, buborékfoci, vagy teqball, de ezen kívül belekóstolhatnak a rugby, cheerlading vagy a darts-foci világába is.

A rendezvény házigazdája Gundel Takács Gábor sportriporter. A rendezvényre elfogadta meghívásunkat több országosan ismert sztársportoló is, akikkel lehetőség nyílik majd a helyszínen találkozni, beszélgetni.

Idén minden résztvevő a belépést követően kap egy tombola sorszámot, amivel a megnyitón rengeteg értékes nyereményt lehet nyerni, mint például színházjegyek, konditerembérlet, úszóbérlet, VR-park belépőjegyek, labdarugó-, hoki-, röplabda-, meccsjegyek, vagy szórakozóhely belépők.

Amennyiben a Károli Sportnapon való részvételt tréninghetes kurzusként szeretné beszámíttatani a hallgató, akkor a Neptunon fel kell vennie a “Sportnap” tréninghetes kurzust. Mivel a sportprogramok összeségében 2-3 órán keresztül tartanak, ezért a jelentkező hallgatóknak két kurzus kerül jóváírásra a Tréninghéten.

Természetesen a Sportnapra azon hallgató vagy munkavállaló is tud regisztrálni, aki nem vette fel tréninghetes kurzusként. Az alábbi linken lehet regisztrálni a programjainkra: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWOpYXH3LxjHffp2KQdBb-r3DqRuRmZkLqU-e963DWLEYpdQ/viewform?usp=sharing


A sportnapon megrendezésre kerülő Hallgatói labdarúgó kupa versenykiírása kattintás után elérhető.


A helyszínen minden érdeklődőnek lehetősége nyílik valamennyi sportágat kipróbálni, köztük olyan különlegesebbeket is, mint pl. Buborékfoci, Foci-darts, Teqball, Lézerlövészet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép