Novemberben kerül megrendezésre a Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet közös szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia, amelynek ezúttal is a TF Athén terme ad otthont. A 2023. november 17-i  konferencia lebonyolításával a szervezők szeretnék kifejezni tiszteletüket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója, a Magyar Jogász Egylet egykori elnöke, Prof. Dr. Sárközy Tamás előtt.

A konferencián a felkért előadók mellett a szervezők a sportjog iránt elkötelezett előadókra is számítanak, akiktől azt remélik, hogy a sportjog egyes szegmenseit reprezentálva előadásaikkal tudományos igényességgel képviselik a szakmai programot. A szervezők kérik, hogy akik előadóként szeretnének részt venni az eseményen, küldjenek e-mailt és egy 600-800 szavas absztraktot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre 2023. szeptember 30-ig.

A kifejezetten színvonalas konferenciaelőadásoknak a szervezők publikációs lehetőséget biztosítanak a Sportjog című folyóiratban.

A felhívás feltételrendszere a következő oldalon található meg: https://tf.hu/files/docs/hirek/2023/S%C3%A1rk%C3%B6zy_Tam%C3%A1s_Konferencia.pdf

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések