Novemberben kerül megrendezésre a Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet közös szervezésében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia, amelynek ezúttal is a TF Athén terme ad otthont. A 2023. november 17-i  konferencia lebonyolításával a szervezők szeretnék kifejezni tiszteletüket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója, a Magyar Jogász Egylet egykori elnöke, Prof. Dr. Sárközy Tamás előtt.

A konferencián a felkért előadók mellett a szervezők a sportjog iránt elkötelezett előadókra is számítanak, akiktől azt remélik, hogy a sportjog egyes szegmenseit reprezentálva előadásaikkal tudományos igényességgel képviselik a szakmai programot. A szervezők kérik, hogy akik előadóként szeretnének részt venni az eseményen, küldjenek e-mailt és egy 600-800 szavas absztraktot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre 2023. szeptember 30-ig.

A kifejezetten színvonalas konferenciaelőadásoknak a szervezők publikációs lehetőséget biztosítanak a Sportjog című folyóiratban.

A felhívás feltételrendszere a következő oldalon található meg: https://tf.hu/files/docs/hirek/2023/S%C3%A1rk%C3%B6zy_Tam%C3%A1s_Konferencia.pdf

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép