Lezárult a KREaktív tehetségkereső verseny nevezési időszaka

Nagyszámú érdeklődés kísérte az első alkalommal meghirdetett KREaktív tehetségkereső verseny jelentkezési időszakát. Köszönjük a hallgatók lelkesedését, a leadott jelentkezéseket, az alábbiakban néhány fontos információra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Október 9-én előzsűrizés keretében kiválasztásra kerülnek azon produkciók, melyek az október 24-i döntőbe kerülnek. A versenyzők október 10-én – a regisztráció során megadott – e-mail címen kapnak értesítést. Az értesítő levél minden további fontos információt tartalmazni fog a döntő menetével kapcsolatban, illetve az Ódry Színpadon történő próbanapokról is.

Néhány érdekesség a jelentkezésekkel kapcsolatban:

A legtöbb jelentkezés a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karról érkezett, őket a Pedagógiai Kar hallgatói követik. A négy előadóművészeti kategóriában toronymagasan az ének szekció nyert, a jelentkezők fele ebben a kategóriában indult. A vers- és prózamondás, illetve a hangszeres zene kategóriában közel ugyanannyi jelentkezés érkezett, de a tánc szekció is látványos produkciókat ígér.

Az október 24-i döntőre várjuk a szurkolói csapatok jelentkezését is!

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések