Lezárult a KREaktív tehetségkereső verseny nevezési időszaka

Nagyszámú érdeklődés kísérte az első alkalommal meghirdetett KREaktív tehetségkereső verseny jelentkezési időszakát. Köszönjük a hallgatók lelkesedését, a leadott jelentkezéseket, az alábbiakban néhány fontos információra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Október 9-én előzsűrizés keretében kiválasztásra kerülnek azon produkciók, melyek az október 24-i döntőbe kerülnek. A versenyzők október 10-én – a regisztráció során megadott – e-mail címen kapnak értesítést. Az értesítő levél minden további fontos információt tartalmazni fog a döntő menetével kapcsolatban, illetve az Ódry Színpadon történő próbanapokról is.

Néhány érdekesség a jelentkezésekkel kapcsolatban:

A legtöbb jelentkezés a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karról érkezett, őket a Pedagógiai Kar hallgatói követik. A négy előadóművészeti kategóriában toronymagasan az ének szekció nyert, a jelentkezők fele ebben a kategóriában indult. A vers- és prózamondás, illetve a hangszeres zene kategóriában közel ugyanannyi jelentkezés érkezett, de a tánc szekció is látványos produkciókat ígér.

Az október 24-i döntőre várjuk a szurkolói csapatok jelentkezését is!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép