Háromnapos konferencia keretében zárta 2023/2024. tanévét a KIDA

Idén is megrendezésre került a KIDA – Károli Interdiszciplináris Akadémia poszter-és portfólió konferencia május 21–23. között a Károlyi-Csekonics-palotában.

Az esemény nyitónapján a KIDA elsőéves hallgatói egy tudományos plakát segítségével vizualizálták és mutatták be azt a témát, melyet a megkezdett szakkollégiumi évükben kutattak. A konferencia második napján a tehetséggondozó program végzős hallgatói prezentálták interdiszciplináris kutatásaikat. A portfóliókészítés során a hallgatók különböző nézőpontokból, tudományterületeken átívelően, egymásra reflektálva készítették el dolgozataikat, melyeket egy-egy közös portfólióban mutattak be.

A harmadik és egyben zárónapon a legkiválóbb hallgatók kaptak lehetőséget arra, hogy megtartsák előadásaikat az egyetem vezetése, a vendégek, az oktatók és mentortanárok számára. A kutatások ismertetését követően Trócsányi László rektor és Bársony Márton, a Károli Interdiszciplináris Akadémia igazgatója ünnepélyes keretek között búcsúztatta a KIDA végzős évfolyamának hallgatóit.

KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek KIDA konferencia 2024 - képek