Kedvezményes jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színház programjaira

Színházi előadások, koncertek, táncelőadások, könnyű- és komolyzenei fellépők, operagála, klasszikus balettek és operák, igazi műfaji sokszínűség jellemzi a Margitszigeti Szabadtéri Színház idei repertoárját. Egyetemünk hallgatói és munkavállalói idén is kedvezményesen válthatnak jegyet az előadásokra: hallgatóink 20% kedvezményt kapnak a jegyárból személyes vásárlás esetén a károlis diákigazolvány felmutatásával, munkavállalóink a KRE20 kuponkód bemondásával, online vásárlás esetén a KRE20 kuponkód használatával.

Néhány fellépő az idei programból:

A negyvenöt éves KARTHAGO zenekar 45 év dalait szólaltatja meg, az Anna and the Barbies zenekar tagjai kifejezetten a Margitszigetre álmodták meg nagy Szent Iván éjszakai showműsorukat, mellyel huszadik születésnapjukat ünneplik. Kökény Attila és Rakonczai Viktor is közös koncerttel lép színpadra. Nagyszabású táncos produkcióval is várják a közönséget Parádé címmel a Székesfehérvári Balett Színház és Boban Marković Orkestar előadásában. A Cotton Club Singers és a 100 Tagú Cigányzenekar pedig – teljes létszámban – 2024-ben is kizárólag a Margitszigeti Színházban lesz látható.

A színház új musicalbemutatója idén Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű darabja, az EVITA musical lesz a Győri Nemzeti Színház és a Margitszigeti Színház közös produkciójában. Egy vadonatúj operabemutatóval is készül a színház, Káel Csaba rendezésében mutatják be Rossini legkedveltebb művét, A sevillai borbélyt a Margitszigeti Színház és a Magyar Állami Operaház közös produkciójaként. A Mária főhadnagy operettet parádés szereposztásban, Homonnay Zsolt rendezésében látható, a Budapesti Operettszínház és Margitszigeti Színház közös előadásának különlegessége, hogy a színpadi játéktér kitágul, illeszkedve a helyszín fantasztikus adottságaihoz.

A programokról bővebben a színház oldalán, ide kattintva tájékozódhatnak.

Margitszigeti Szabadtéri Színház látkép