Akkreditált Kiváló Tehetségpont lett a TFK

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) 2021. január 28-án tájékoztatta a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karát, hogy a 2020/2021 évi akkreditációs folyamatban való részvétel eredményeként a Kar elnyerte az Akkreditált kiváló Tehetségpont minősítést. Az Akkreditált kiváló Tehetségpontról szóló, 2021. március 25-én kelt okirat alább olvasható:

 

 

Az akkreditációs szakértők értékelése kiemeli, hogy a tehetséggondozó, fejlesztő munka, a tehetséggondozás színvonalának folyamatos fejlesztése iránt a Kar vezetése és közössége elkötelezett. Az intézmény magas minőségű, színvonalas képzést és kutatást támogató környezetben biztosítja a tudományos diákköri tevékenység működtetését. A tehetséggondozási tanácsadó rendszer kiterjed a Kar jelenlegi és volt hallgatóira, a partnerintézmények szakembereire egyéni és csoportos szinten. A szakmai együttműködések és a nemzetközi eredmények ugyancsak támogató elismerésben részesültek.

Az akkreditációs folyamat tapasztalatai összességében megerősítették, hogy regionális hatókörű Akkreditált kiváló Tehetségpontként a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara szakmailag hiteles és kompetens tagja a MATEHETSZ Tehetséghálózat egyre bővülő családjának.

Dr. habil. Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes asszony gratuláló levele az alábbiakban olvasható:

Tisztelt Dékán Úr!

Az Egyetem Közössége nevében szívből gratulálok! Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy az Ön által vezetett Kar oktatói, munkatársai a hallgatók aktív részvétele segítségével elérték ezt a kitűnő eredményt, példát mutatva Mindannyiunknak és erősítve a közösség és összetartozás erejét.

Gratulálok Önnek, mint a Kar Vezetőjének - valamint a Kar további Vezetőinek, Oktatóinak, Munkatársainak és a szorgalmas Hallgatóknak.

Életükre, munkájukra Isten gazdag áldását kérem, testvéri köszöntéssel:

Dr. habil. Czine Ágnes
rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép