Szakkollégiumi Kiválóság Ösztöndíjak

A Károli Gáspár Református Egyetem (a továbbiakban: KRE, Egyetem) egyik kiemelt stratégiai célja a tehetséges hallgatók támogatása.

Az Egyetem vezetése elismerve a KRE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karhoz kapcsolódó Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium tevékenységét, valamint az Állam- és Jogtudományi Karhoz kapcsolódó Bocskai István Jog- és Társadalomtudományi Szakkollégium tevékenységét, kiemelten kívánja támogatni a tehetséges hallgatók Egyetem berkein belüli tudományos tevékenységének kibontakozását.’”

Mindezek okán a KRE Szenátus 2022. szeptember 21-ei ülésén döntött a KRE SZMSZ III. Hallgatói Követelményrendszer III.2. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat (a továbbiakban: KRE HTJSZ) 18. §-ának módosításával és új, 50/P. § beiktatásával a Szakkollégiumi Kiválósági Ösztöndíjak, ezen belül

  • a KIDA kiválósági ösztöndíj I. és a KIDA kiválósági ösztöndíj II., valamint
  • a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium kiválósági ösztöndíj, a KRE Szenátusának 2023. március 9-ei ülésén hozott döntése alapján 2023. március 10. napjától Benda kiválósági ösztöndíj I. és a Benda kiválósági ösztöndíj II.,
  • a Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium kiválósági ösztöndíj, a KRE Szenátusának 2023. március 9-ei ülésén hozott döntése alapján 2023. március 10. napjától Bocskai kiválósági ösztöndíj I. és a Bocskai kiválósági ösztöndíj II.

alapításáról.

 

Benda kiválósági ösztöndíj

Tovább...

 

KIDA kiválósági ösztöndíjak

Tovább...

 

Bocskai kiválósági ösztöndíj

Tovább...

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések