Média ösztöndíj

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara pályázatot hirdet az Egyetem
- média-, mozgókép- és kommunikációtanár osztatlan tanári mesterképzés
- kommunikáció- és médiatudomány alapképzés
- kommunikáció- és médiatudomány mesterképzés
leendő hallgatói számára.

Az ösztöndíj célja olyan tehetséges, keresztyén értékrendű és szellemiségű hallgatók megnyerése az Egyetem számára, ill. képzésük elvégzésének támogatása, akik a tanulmányaik befejezését követően valamely református fenntartású médiumban (kommunikációs tevékenységet is folytató intézményben) szeretnének hosszú távon dolgozni.

Kik pályázhatnak:
- média-, mozgókép- és kommunikációtanár osztatlan tanári mesterképzés és kommunikáció- és médiatudomány alapképzés esetén:
Azok a felvételi előtt álló középiskolások (vagy már érettségizett, de felsőfokú oklevéllel még nem rendelkezők), akik a 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az Egyetem média-, mozgókép- és kommunikációtanár osztatlan tanári mesterképzést (nappali munkarend), vagy a kommunikáció- és médiatudomány alapképzést (nappali munkarend) tervezik megjelölni első helyen magyar állami ösztöndíjas vagy önköltséges képzési formában.

- kommunikáció- és médiatudomány mesterképzés esetén:
Azok az alapképzésben abszolutórium előtt álló hallgatók, vagy már alapképzési oklevéllel (de mester oklevéllel még nem) rendelkezők, akik a 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az Egyetem kommunikáció- és médiatudomány mesterképzését (nappali munkarend) tervezik megjelölni első helyen magyar állami ösztöndíjas vagy önköltséges képzési formában.

A tanulmányi félév 5 hónapjára pénzbeli juttatás:
- média-, mozgókép- és kommunikációtanár osztatlan tanári és kommunikáció és médiatudomány mesterképzési szakos hallgatók részére 200.000 Ft/fő/hónap.
- kommunikáció és médiatudomány alapképzési szakos hallgatók részére 100.000 Ft/fő/hónap.

Az Ösztöndíjat elnyert hallgató vállalja, hogy az ösztöndíj folyósításának ideje alatt félévente két gyakorlóhelyen 80-80 órás, összesen 160 órás (egybefüggően 6 hetet el nem érő) szakmai gyakorlaton vesz részt a Magyarországi Református Egyház Kommunikációs Szolgálata irányítása alatt az egyház hivatalos médiumainál (reformatus.hu, Reformátusok Lapja, Kossuth Rádió – Református félóra és MTVA vallási műsorai).

Pályázati határidő: 2019. november 20. (szerda) 23 óra 59 perc

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet benyújtani a https://btk.kre.hu/mediaosztondij/oldalon.

A teljes pályázati kiírás itt érhető el.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép