Oktatásszervező

A Károli Gáspár Református Egyetem
Károli Interdiszciplináris Akadémia (KIDA)
munkatársat keres
oktatásszervező (Budapest, Múzeum utca)
munkakörbe tartósan távollévő munkatárs pótlására határozott idejű szerződéssel.

 

Feladatok, amelyek az új munkatársunkra várnak:

 • Adminisztratív tevékenység ellátása (megbízási szerződések, beszerzések, hallgatói dokumentumok, hallgatói jelenlét, Neptun, jegyzőkönyvvezetés)
 • Kapcsolattartás az Egyetem hivatalaival, vendégelőadókkal (szervezési és adminisztrációs ügyekben), részvétel vezetői megbeszéléseken, mentortanárok segítése,
 • Szervezési feladatok: kurzusok beosztása, felvételi időszak adminisztrációs és szervezési feladatai, szakzárás segítése (modulzáró konferencia szervezése), félévente tanulmányi út szervezése.

 

Kompetenciák, amelyeket az új munkatársunktól várunk:

 • Legalább Felsőfokú, BA szintű végzettség
 • 1-3 év munkatapasztalat (Hallgatói Önkormányzati munka is számít)
 • Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban
 • Office alkalmazások (World, Excel, Outlook) gyakorlott használata
 • Internetes alkalmazásokban való jártasság
 • Pontos és precíz munkavégzés
 • Rendszerező és szervező képesség
 • Erkölcsi bizonyítvány

 

Előnyt jelent:

 • Felsőoktatásban szerzett adminisztratív tapasztalat (Hallgatói Önkormányzati munka is)

 

Amit az új munkatársunknak kínálunk:

 • Munka Törvénykönyve szerinti, teljes munkaidős, (elsőre) tartósan távollévő helyére határozott idejű foglalkoztatás, 3 hónap próbaidővel
 • Teljesítménnyel arányos, versenyképes jövedelem
 • Szemüvegvásárlási támogatás
 • Egyetemi környezet
 • Empatikus, segítőkész csapat, fiatalos munkafelfogással
 • Közigazgatási határon kívüli lakóhely esetén napi munkába járás és hazautazás 100 %-os költségtérítése tömegközlekedés esetén
 • Cafeteria juttatás az Egyetem szabályozása szerint
 • 50%-os belföldi vasúti utazási kedvezmény (38/2024. (II. 29.) Korm. rendelet alapján)

 

Munkavégzés helye:

 • 1088 Budapest, Múzeum utca 5.

 

Jelentkezés módja:

Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzát és motivációs levelét bruttó fizetési igényének megjelölésével, valamint a levél tárgyában aKIDA oktatásszervező”pozíció feltüntetésével várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Pályázata benyújtása előtt kérjük, olvassa át az irányadó adatkezelési tájékoztatót, amelyet megtalál az alábbi linken.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben pályázatot nyújt be, úgy hozzájárulását adja a pályázatban foglalt személyes adatainak a fenti tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

A pozíció betöltéséhez 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

 

Károli Könyvek a 95. Ünnepi Könyvhéten

A 95. Ünnepi Könyvhét keretében 2024. június 13–16. között várják a könyvbarát érdeklődőket a Vörösmarty tér, a Vigadó tér és a Duna-korzó területén. A három helyszínen több mint 150 kiállító várja a látogatókat, köztük a Károli Könyvműhely és a L'Harmattan Kiadó.

A Károli nemzetközi irodája ismét buddykat keres!

A KRE Buddy program önkéntes, nemzetközi hallgatótársakat segítő mentorprogram, amelyre az egyetem nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek. Az önkéntes munka 3-5 nemzetközi hallgató segítéséből áll, akiknek a megérkezés és a beilleszkedés segítésén túl, a tanulmányi adminisztratív ügyek kibogozásán át, a programok szervezéséig sok mindennel támogathatod Magyarországon és a Károlin tartózkodását. A Buddyknak kötelező a részvétel a GoBuddyk által szervezett egyes programokon és a BuddyCare havi egyszeri találkozóin.

Alakuló rendezvényét tartja a Horváth Barna Jog és Szabadság Kör

Június 29-én 17 órakor The use and misuse of constitutional engineering címmel tartja alakuló rendezvényét a Horváth Barna Jog és Szabadság Kör a Károlyi-Csekonics-palota Szivartermében (1088 Budapest, Múzeum utca 17.).

Veretlenül nyerte meg a bajnoki címet a Károli

Június 19-én, Velencén rendezték meg az idei Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság (MEFOB) strandkézilabda döntőjét, ahol női csapatunk 100%-os győzelemmel nyerte meg az idei kiírást – sorozatban ötödször. A Kuhn Márton vezette károlis csapat négy mérkőzésén is 2:0 győzelmet aratott, így veretlenül nyerték meg az idei bajnokságot.

Megállapodást kötött egyetemünk Nagykőrös Város Önkormányzatával

Prof. Dr. Trócsányi László rektor és Dr. Czira Szabolcs polgármester 2023. június 22-én ünnepélyes keretek között írta alá a Károlyi-Csekonics-palotában azt a megállapodást, amely értelmében Nagykőrös Városa a Pedagógiai Kar székhelyeként szolgáló Nagykőrös, Hősök tere 5. szám alatti épület tulajdonjogát átadja a Károli Gáspár Református Egyetemnek.

Magyar siker a HS MCC Munkajogi Perbeszédmondó Versenyen

2023. június 15-17. között Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen rendezték meg a nyolcadik Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Versenyt, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competitiont (HS MCC). Az európai munkajogi versenyre mintegy huszonöt egyetemről, tizenhárom országból érkeztek joghallgatók (Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Szlovénia). A versenynek idén az egyetem Károlyi-Csekonics-palotája adott otthont, amely méltó és professzionális környezetet teremtett a versenyzésnek. Tizenkét ország csapata alperesi és felperesi pozíciókban is megmérettette magát, míg a tizenharmadik ország, idén Olaszország – mint a jogesetet szolgáltató ország – hallgatói bírói pozícióban versenyeztek. Az Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék szervezésében megvalósuló eseményen mintegy száz résztvevő volt jelen, köztük neves európai egyetemek joghallgatói és neves munkajogász oktatók, szakemberek.

Harmadik alkalommal rendezték meg a Kányádi-versenyt egyetemünkön

Mi sem szimbolizálhatná jobban a nemzeti összetartozás napjával összefonódott Kányádi Sándor versmondó és versillusztrációs versenynek a célját, mint a költő Kőnyomat című verse, amely hitvallás az értékek elpusztíthatatlansága, örökérvényűsége mellett: „a kövek beépíthetők / a kövek összezúzhatók / porrá őrölhetők / de attól még a kő kő marad”.

Megkezdődött a 8. Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Verseny

Június 15-én megkezdődött a 8. Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Verseny, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HS MCC) egyetemünkön. Az európai munkajogi versenyre 13 országból érkeztek joghallgatók és neves munkajogász professzorok, oktatók. A rendezvény első napján a Károlyi-Csekonics-palota impozáns aulájában ünnepélyes megnyitó keretében vette kezdetét a háromnapos verseny.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép