Oktatásszervező

A Károli Gáspár Református Egyetem
Károli Interdiszciplináris Akadémia (KIDA)
munkatársat keres
oktatásszervező (Budapest, Múzeum utca)
munkakörbe tartósan távollévő munkatárs pótlására határozott idejű szerződéssel.

 

Feladatok, amelyek az új munkatársunkra várnak:

 • Adminisztratív tevékenység ellátása (megbízási szerződések, beszerzések, hallgatói dokumentumok, hallgatói jelenlét, Neptun, jegyzőkönyvvezetés)
 • Kapcsolattartás az Egyetem hivatalaival, vendégelőadókkal (szervezési és adminisztrációs ügyekben), részvétel vezetői megbeszéléseken, mentortanárok segítése,
 • Szervezési feladatok: kurzusok beosztása, felvételi időszak adminisztrációs és szervezési feladatai, szakzárás segítése (modulzáró konferencia szervezése), félévente tanulmányi út szervezése.

 

Kompetenciák, amelyeket az új munkatársunktól várunk:

 • Legalább Felsőfokú, BA szintű végzettség
 • 1-3 év munkatapasztalat (Hallgatói Önkormányzati munka is számít)
 • Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban
 • Office alkalmazások (World, Excel, Outlook) gyakorlott használata
 • Internetes alkalmazásokban való jártasság
 • Pontos és precíz munkavégzés
 • Rendszerező és szervező képesség
 • Erkölcsi bizonyítvány

 

Előnyt jelent:

 • Felsőoktatásban szerzett adminisztratív tapasztalat (Hallgatói Önkormányzati munka is)

 

Amit az új munkatársunknak kínálunk:

 • Munka Törvénykönyve szerinti, teljes munkaidős, (elsőre) tartósan távollévő helyére határozott idejű foglalkoztatás, 3 hónap próbaidővel
 • Teljesítménnyel arányos, versenyképes jövedelem
 • Szemüvegvásárlási támogatás
 • Egyetemi környezet
 • Empatikus, segítőkész csapat, fiatalos munkafelfogással
 • Közigazgatási határon kívüli lakóhely esetén napi munkába járás és hazautazás 100 %-os költségtérítése tömegközlekedés esetén
 • Cafeteria juttatás az Egyetem szabályozása szerint
 • 50%-os belföldi vasúti utazási kedvezmény (38/2024. (II. 29.) Korm. rendelet alapján)

 

Munkavégzés helye:

 • 1088 Budapest, Múzeum utca 5.

 

Jelentkezés módja:

Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzát és motivációs levelét bruttó fizetési igényének megjelölésével, valamint a levél tárgyában aKIDA oktatásszervező”pozíció feltüntetésével várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Pályázata benyújtása előtt kérjük, olvassa át az irányadó adatkezelési tájékoztatót, amelyet megtalál az alábbi linken.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben pályázatot nyújt be, úgy hozzájárulását adja a pályázatban foglalt személyes adatainak a fenti tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

A pozíció betöltéséhez 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

 

Károli Könyvek a 95. Ünnepi Könyvhéten

A 95. Ünnepi Könyvhét keretében 2024. június 13–16. között várják a könyvbarát érdeklődőket a Vörösmarty tér, a Vigadó tér és a Duna-korzó területén. A három helyszínen több mint 150 kiállító várja a látogatókat, köztük a Károli Könyvműhely és a L'Harmattan Kiadó.

A Károli nemzetközi irodája ismét buddykat keres!

A KRE Buddy program önkéntes, nemzetközi hallgatótársakat segítő mentorprogram, amelyre az egyetem nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek. Az önkéntes munka 3-5 nemzetközi hallgató segítéséből áll, akiknek a megérkezés és a beilleszkedés segítésén túl, a tanulmányi adminisztratív ügyek kibogozásán át, a programok szervezéséig sok mindennel támogathatod Magyarországon és a Károlin tartózkodását. A Buddyknak kötelező a részvétel a GoBuddyk által szervezett egyes programokon és a BuddyCare havi egyszeri találkozóin.

Alakuló rendezvényét tartja a Horváth Barna Jog és Szabadság Kör

Június 29-én 17 órakor The use and misuse of constitutional engineering címmel tartja alakuló rendezvényét a Horváth Barna Jog és Szabadság Kör a Károlyi-Csekonics-palota Szivartermében (1088 Budapest, Múzeum utca 17.).

Veretlenül nyerte meg a bajnoki címet a Károli

Június 19-én, Velencén rendezték meg az idei Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság (MEFOB) strandkézilabda döntőjét, ahol női csapatunk 100%-os győzelemmel nyerte meg az idei kiírást – sorozatban ötödször. A Kuhn Márton vezette károlis csapat négy mérkőzésén is 2:0 győzelmet aratott, így veretlenül nyerték meg az idei bajnokságot.

Megállapodást kötött egyetemünk Nagykőrös Város Önkormányzatával

Prof. Dr. Trócsányi László rektor és Dr. Czira Szabolcs polgármester 2023. június 22-én ünnepélyes keretek között írta alá a Károlyi-Csekonics-palotában azt a megállapodást, amely értelmében Nagykőrös Városa a Pedagógiai Kar székhelyeként szolgáló Nagykőrös, Hősök tere 5. szám alatti épület tulajdonjogát átadja a Károli Gáspár Református Egyetemnek.

Magyar siker a HS MCC Munkajogi Perbeszédmondó Versenyen

2023. június 15-17. között Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetemen rendezték meg a nyolcadik Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Versenyt, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competitiont (HS MCC). Az európai munkajogi versenyre mintegy huszonöt egyetemről, tizenhárom országból érkeztek joghallgatók (Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Szlovénia). A versenynek idén az egyetem Károlyi-Csekonics-palotája adott otthont, amely méltó és professzionális környezetet teremtett a versenyzésnek. Tizenkét ország csapata alperesi és felperesi pozíciókban is megmérettette magát, míg a tizenharmadik ország, idén Olaszország – mint a jogesetet szolgáltató ország – hallgatói bírói pozícióban versenyeztek. Az Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék szervezésében megvalósuló eseményen mintegy száz résztvevő volt jelen, köztük neves európai egyetemek joghallgatói és neves munkajogász oktatók, szakemberek.

Harmadik alkalommal rendezték meg a Kányádi-versenyt egyetemünkön

Mi sem szimbolizálhatná jobban a nemzeti összetartozás napjával összefonódott Kányádi Sándor versmondó és versillusztrációs versenynek a célját, mint a költő Kőnyomat című verse, amely hitvallás az értékek elpusztíthatatlansága, örökérvényűsége mellett: „a kövek beépíthetők / a kövek összezúzhatók / porrá őrölhetők / de attól még a kő kő marad”.

Megkezdődött a 8. Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Verseny

Június 15-én megkezdődött a 8. Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Verseny, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HS MCC) egyetemünkön. Az európai munkajogi versenyre 13 országból érkeztek joghallgatók és neves munkajogász professzorok, oktatók. A rendezvény első napján a Károlyi-Csekonics-palota impozáns aulájában ünnepélyes megnyitó keretében vette kezdetét a háromnapos verseny.

Online magyar-török összehasonlító jogi konferencia

Első alkalommal kerül megrendezésre az ankarai Yildirim Beyazit Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem közös szervezésében a Challenges and opportunities for the private law in the 21st century című online magyar-török összehasonlító jogi konferencia június 15-16-án.

Idén a Károli ad otthont a Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Versenynek

2023-ban Budapesten, egyetemünkön rendezik meg a 8. Nemzetközi Munkajogi Perbeszédmondó Versenyt, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competitiont (HS MCC). Az európai munkajogi versenyre 13 országból érkeznek joghallgatók, akik idén a Károlyi-Csekonics-palotában versenyeznek három napon keresztül június 15-17. között. Az Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék szervezésében megvalósuló eseményre mintegy 100 résztvevőt várnak, köztük neves európai egyetemek joghallgatóit és neves munkajogász professzorokat, oktatókat.

Együttműködési megállapodás az Országgyűlés Hivatalával

Trócsányi László rektor és Such György, az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója 2023. június 5-én írta alá azt a megállapodást, amely számos új lehetőséget kínál oktatóink, kutatóink és hallgatóink számára. A megállapodás lehetővé teszi, hogy egyetemünk polgárai szélesebb körben megismerhessék és elérhessék az Országgyűlési Könyvtárban rendelkezésére álló nyomtatott és elektronikus adatbázisokat, a kutató-elemző munkájukhoz szükséges forrásokat. A könyvtár – kedvezményes beiratkozási feltételek mellett –  lehetőséget biztosít a TDK pályázatot készítő és PhD hallgatók számára a könyvtári szakreferenssel történő személyes kapcsolatfelvételre, melynek során mód nyílik a hallgatókkal történő folyamatos konzultációkra, a velük való elmélyült foglalkozásra.

Harmadik alkalommal rendezték meg a Kányádi-versenyt

A kulturális értékeink iránti tisztelet, a kortárs magyar költészet egyik legnagyobb alakjaként számontartott Kányádi Sándor eszmei hagyatéka megőrzésének jegyében alapította a Kányádi Sándor versmondó és versillusztrációs versenyt 2020-ban egyetemünk Pedagógiai Kara a Kányádi család támogatásával. Idén harmadik alkalommal rendezték meg a versenyt a kar budapesti képzési helyszínén. A verseny fővédnöke Havas Judit Artisjus-díjas előadóművész, az irodalomtudományok doktora, a Pedagógiai Kar oktatója.

Egyetemünkre látogatott Xie Fei kínai filmrendező

Május 23-án egyetemünkre látogatott Xie Fei, a nemzetközileg is elismert, a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Arany és Ezüst Medve-díjjal jutalmazott kínai filmrendező, aki egyben a Pekingi Film Akadémia professzora. A látogatás a Károli 30 emlékév, és az idén először megrendezésre került Imázsia Kínai Filmnapok keretében valósult meg.

Károlis szerzők könyvei a 94. Ünnepi Könyvhéten

Sok szeretettel vár minden könyvbarátot június 8–11. között a 94. Ünnepi Könyvhét keretében a L'Harmattan Kiadó, a Károli Könyvműhely és Könyvpont Kiadó közös, 11-es számú pavilonja a Vigadó téren (Duna-korzó)!

26. alkalommal rendezték meg a Simonyi-versenyt

A Magyar Nyelvtudományi Társasággal együttműködve, egyetemünk Pedagógiai Karának szervezésében május 20-án zajlott le a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny digitális döntője mintegy 140 tanuló és 120 felkészítő pedagógus részvételével. A versenyzők tanúbizonyságát adták annak, hogy magas szinten művelik a magyar nyelvet, és kiválóan tájékozódnak a digitális térben. A 100 pontos feladatsort mindegyik évfolyam kitűnően teljesítette. A határon túli – különösen az Erdélyből érkezett – versenyzők kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

A Károli Junior Akadémia támogatásával rendezték meg a Jane Haining versenyt

A Károli Gáspár Református Egyetem 2016 óta – 2022-től a Károli Junior Akadémia keretében – támogatja a Református Pedagógiai Intézet (RPI) és a budapesti Skót Misszió által nagy sikerrel szervezett Jane Haining Angol Nyelvi Emlékversenyt. Idén 474 indulóval és 73 döntőbe jutott versenyzővel rendezték meg a verseny döntőjét a Skót Misszió Vörösmarty utcai épületében. A versenyen Dr. Jankó-Badó Andrea, a Károli Junior Akadémia igazgatója is részt vett.

A KRE Nemzetközi irodája ismét Buddykat keres

A KRE "Buddy program" egy önkéntes, nemzetközi hallgatótársakat segítő mentorprogram, amelyre az egyetem nappali munkarendű hallgatói jelentkezhetnek. Az önkéntes munka 3-5 nemzetközi hallgató segítéséből áll, akiknek a megérkezés és a beilleszkedés segítésén túl, a tanulmányi adminisztratív ügyek intézésén át, a programok szervezéséig sok mindennel lehet támogatni a Magyarországon és a Károlin tartózkodásukat.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép