Oktatásmódszertani és/vagy E-Learning szakértő

A Károli Gáspár Református Egyetem
IKT-Kutatóközpontja
munkatársat keres

Oktatásmódszertani és/vagy E-Learning szakértő
munkakörbe

 

A Károli Gáspár Református Egyetem egyike a magyarországi református felsőoktatási intézményeknek, amely bölcsészet- és társadalomtudományi, gazdaság- és egészségtudományi, szociális, hitéleti, jogtudományi és pedagógus képzéseket folytat. A református értékrend és hagyomány tiszteletén és ápolásán túl az innovatív megújulásra törekszünk.

Az Egyetem IKT-Kutatóközpontjatámogatására Oktatásmódszertani és/vagy E-Learning szakértőtkeres, budapesti munkavégzéssel.

Feladatok, amelyek az új munkatársunkra várnak: 

 • részvétel az egyetem polgárainak képzésében (on- és offline képzések, workshopok tartása, oktatási anyagok fejlesztése),
 • oktatói kurzusokhoz, képzésekhez kapcsolódó online megjelenés és tananyagfejlesztés (képzés-felhívások, tutorial-videók, oktatói segédanyagok, hírlevelek),
 • részvétel az egyetemi módszertani és oktatásinformatikai díj, illetve tananyagfejlesztési pályázatok kiírásában és elbírálásában,
 • egyéni, személyre szabott tanácsadás (konzultáció) oktatásmódszertan, esetlegesen e-learning témában az egyetemi polgárok számára (megadott időpont, bejelentkezés alapján),
 • Általános módszertani, esetlegesen e-learning témájú hallgatói képzések kidolgozása és óratartás, valamint hallgatói tudományos munkák támogatása,
 • kapcsolódó kutatások kutatásmódszertani és elemzési támogatása: részvétel a (kvalitatív és kvantitatív) kutatási tervek kidolgozásában (kutatási kérdések, mérőeszköz, mintavétel, várható eredmények), esetleges publikálási tevékenységgel,
 • projektrészvételek, pályázatírás segítése: nemzetközi és hazai projektpályázatok megírásának segítése, kapcsolódó projektekben, rendezvényeken (konferencia, workshop) való részvétel, konferenciaszervezés
 • online megjelenésben való részvétel (szakmai poszt, blog, podcast).


Kompetenciák, amelyeket
az új munkatársunktól várunk:

 • Végzettség:felsőfokú végzettség, módszertani és/vagy e-learning ismeretek
 • Tapasztalat: e-learning tananyagfejlesztési, tutorálási és/vagyfelsőoktatásban/felnőttképzésben való oktatói tapasztalat
 • Képességek:
  • magas szintű számítógépes ismeretek: MSOffice és Office365 ismerete, fontosabb Google-szolgáltatások (Drive, űrlapok, naptár, Meet), e-learning-keretrendszerek (pl. Moodle) és Meeting-szoftverek (Zoom, Teams) ismerete, kutatói adatbázisok, közösségi oldalak ismerete (MTMT, ResearchGate, GoogleScholar), MI-alkalmazások alapvető ismerete (pl. ChatGPT, GoogleBard, Bing, DALL-E, Gamma, MSOffice co-pilot)
  • pontosság, precizitás, önálló és dinamikus, kreatív munkavégzés,
  • strukturált gondolkodás, rendszerszemlélet, folyamatfejlesztésekre való nyitottság,
  • jó kommunikációs készség szóban és írásban
 • Nyelvtudás:angol nyelv tárgyalószintű ismerete (B2)


Előnyt jelent:

 • doktori fokozat vagy PhD hallgatói jogviszony (végzés közeli)
 • kurzusvezetői, továbbképzési, felsőoktatási / felnőttképzési tapasztalatok,
 • MI-Promptolási ismertek
 • személyes tapasztalat digitális tanulási eszközök, távoktatás terén
 • Online közösségi felületek magas szintű ismerete (pl. LinkedIn, Facebook)


Amit
az új munkatársunknakkínálunk:

 • A teljesítményt elismerő, versenyképes jövedelem
 • Sokrétű, érdekes tevékenység, önálló feladatvégzés, fejlődési lehetőség
 • Izgalmas feladatok egyetemi környezetben;
 • Támogatás a csapatba és a munkába történő beilleszkedésben
 • Empatikus, segítőkész munkatársak
 • Bizonytalan időkben is biztos munkahely
 • Támogató viszonyulás a különböző élethelyzetekhez
 • Irodai munkaidő (H)-Sz-P 08.00-16.00
 • A feladatok függvényben home office munkavégzés lehetősége (hetente 2-3 nap)
 • Közigazgatási határon kívüli lakóhely esetén napi munkába járás és hazautazás 100%-os költségtérítése tömegközlekedés esetén
 • 12 alkalmas 50%-os utazási kedvezmény
 • Szemüvegvásárlási támogatás;
 • Cafetéria juttatás;
 • Képzési lehetőség.


Munkavégzés helye:

 • 1091 Budapest, Kálvin tér 9.


Foglalkoztatási jellege:

 • Teljes munkaidő (heti 40 óra)


A munkakör a pályázat elbírálását követően 2024.02.01-től betölthető.

Jelentkezés módja:
Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzát és motivációs levelét bruttó fizetési igényének megjelölésével,valamint a levél tárgyában a „E-learning szakértő” pozíció feltüntetésével várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Pályázata benyújtása előtt kérjük olvassa át az irányadó adatkezelési tájékoztatót, amelyet megtalál az alábbi linken:
https://portal.kre.hu/images/adatvedelem/2022/Allaspalyazatok_adatkezelesi_tajekoztatoja.pdf

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben pályázatot nyújt be, úgy hozzájárulását adja a pályázatban foglalt személyes adatainak a fenti tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

A pozíció betöltéséhez 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány szükséges.

Az állásajánlat ide kattintva letölthető.

Egyetemünk is társszervezője a Vallás és reintegráció című konferenciának

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre egyetemünk Állam- és Jogtudományi Kara, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara és a Büntetés-végrehajtási Szervezet Tudományos Tanácsa által szervezett Vallás és reintegráció című konferencia.

Kitüntették Csoma Mózest, a Koreai Tanszék tanszékvezetőjét

Yoon Suk Yeol dél-koreai államfő a „Gwanghwa Medal” kitüntetést adományozta Dr. habil. Csoma Mózes volt szöuli nagykövetnek, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán működő Koreai Tanszék vezetőjének.

Deák Ferenc-díjat kapott egyetemünk oktatója, Lajtár István

Dr. Lajtár István közjogi legfőbb ügyész helyettes, a Magyar Jogász Egylet alelnöke, egyetemünk címzetes egyetemi tanára, az Állam- és Jogtudományi Kar oktatója Deák Ferenc-díjat vehetett át november 8-án az Alkotmánybíróságon.

Lázár János volt a Károli Szabadegyetem novemberi vendége

Trócsányi László rektor meghívására különleges vendég érkezett a Károlyi-Csekonics-palotába november 7-én. A Károli Szabadegyetem idei utolsó rendezvényén Lázár János építési és közlekedési miniszterrel készített életútinterjút Trócsányi László rektor. A beszélgetésre kevesebb mint huszonnégy óra alatt betelt a regisztráció, az esemény telt ház mellett zajlott.

„MI lesz veled, felsőoktatás?” – Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. konferencia

A KREIKT Kutatóközpontja és a KRE BTKOktatásinformatikai Továbbképző Központja Oktatásinformatika a felsőoktatásban címmel 2020-ban indította el évente megrendezésre kerülő konferenciasorozatát, melynek célja a digitális technológiák alkalmazásának elősegítése, támogatása az oktatói és kutatói munka során a felsőoktatásban.

Idén is megrendezésre kerül a Károli Egyetemi Nyílt Nap

A felvételi időszakhoz közeledve idén második alkalommal kerül megrendezésre a Károli Egyetemi Nyílt Nap, amely során bemutatkozik a Károli Gáspár Református Egyetem és az érdeklődők megismerhetik az egyetem által nyújtott széles körű lehetőségeket.

Mit tehet az egyén a zöldebb jövőért? – Megjelent a Károli Podcast legújabb epizódja

Az utóbbi évtizedekben egyre hangsúlyosabbá vált a környezetvédelem az élet minden területén. Napjainkban pedig az állami és a piaci szereplők is különböző válaszokat próbálnak adni a bolygónkat és annak élővilágát érintő kérdésekre. De mit tehetünk mi, az egyének a zöldebb hétköznapokért és jövőért? A Károli Podcast tizenhetedik epizódjában Szűcs Boglárkával, a Teremtésvédelmi Kutatóintézet munkatársával beszélgettünk a zöldebb jövőről.

Workshop a nők elleni erőszak megszüntetésének lehetőségeiről

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából (november 25.) az Argentin Nagykövetség három előadó részvételével kerekasztal beszélgetést kezdeményezett a Károli Gáspár Református Egyetemen. Prof. Dr. Trócsányi László rektor megbízásából Prof. Dr. Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes köszöntötte a résztvevőket. A beszélgetést az argentin nagykövet, Hernán María Patiño Mayer úr kezdte, aki ismertette a közönséggel a november 25-i világnap létrejöttének történelmi hátterét, majd beszámolt az argentin állam azon törvényeiről és lépéseiről, melyeket a nők elleni erőszak felszámolásának érdekében tesz.

Böszörményi-Nagy Gergely volt a Károli Szabadegyetem novemberi vendége

November 28-án, 18.30 órai kezdettel került megrendezésre a Károli Szabadegyetem téli szünet előtti utolsó rendezvénye. Az ismeretterjesztő rendezvénysorozat meghívott vendége ezúttal Böszörményi-Nagy Gergely, a kezdő vállalkozások felkarolásával foglalkozó Design Terminal innovációs ügynökség vezetője, a 2015-ben létrejött Brain Bar jövőfesztivál alapítója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány elnöke volt.

A Károli Szabadegyetem következő vendége: Böszörményi-Nagy Gergely

November 28-án, 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Károli Szabadegyetem következő – a téli szünet előtti utolsó – rendezvénye. Az ismeretterjesztő rendezvénysorozat meghívott vendége Böszörményi-Nagy Gergely, a kezdő vállalkozások felkarolásával foglalkozó Design Terminal innovációs ügynökség vezetője, a 2015-ben létrejött Brain Bar jövőfesztivál alapítója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány elnöke, aki a Mi (nem) az innováció? címmel tart előadást.

Advent első vasárnapja

Advent első vasárnapjával kezdődik az egyházi esztendő. A soron következő négy hét egyben a várakozás időszaka is, a lelki felkészülés ideje karácsonyra, Jézus születésére.

A Károli továbbra is a legjobb tízben

Megjelent a HVG Diploma 2023 felsőoktatási rangsor, mely alapján a Károli Gáspár Református Egyetem a 8. legjobb* a 26 rangsorolt magyarországi felsőoktatási intézmény közül (holtversenyben a Pécsi Tudományegyetemmel).

Tudatos karrierépítés – megjelent a Károli Podcast legújabb adása

Az elmúlt néhány év több jelentős változást eredményezett a munkaerőpiacon. Gondolhatunk a koronavírus-járvány hatásaira, aminek következtében világszerte elterjedt az otthoni munkavégzés, valamint egy ideig háttérbe szorult a pályakezdő munkavállalók foglalkoztatásának igénye bizonyos munkakörökben. Mára az egyetemek egyik kiemelt feladatává vált, hogy felkészítsék a hallgatókat a munkaerőpiac változásaira és a tudatos karriertervezésre. A Károli Podcast legújabb epizódja során Füleki Beátával, a BTK Karrieriroda vezetőjével beszélgettünk a tudatos karrierépítésről és a munkaerőpiac változásairól.

Konferenciával egybekötött együttműködési megállapodás

A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Károli Gáspár Református Egyetem és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága konferenciát rendezett A kádári megtorlás rendszerének jellemzői interdiszciplináris megközelítésben címmel 2022. november 18-án.

Sikeresen zárult a Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia a TF-en

Csaknem 140 érdeklődő regisztrált, és több mint 120 fő vett részt november 14-én, hétfőn az Athén teremben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) és a Magyar Jogász Egylet (MJE) közös rendezvényén, a IV. Sárközy Tamás Sportjogi Konferencián.

Egyetemi tanári cím és habilitációs oklevél adományozása

A Károli Gáspár Református Egyetem Szenátusa címzetes egyetemi tanári címet adományozott Dr. Ibolya Tibor, a legfőbb ügyész büntetőjogi helyettese, az Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézetének oktatója részére 2022. november 17-én.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések